News

Ce vârstă are Bie Adam de la America Express. Este mult mai tânără decât pare. Ce iubit celebru a avut aceasta

Ce vârstă are Bie Adam de la America Express. Este mult mai tânără decât pare. Ce iubit celebru a avut aceasta
07 feb. / 19:30

Bie Adam este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România. Tânăra are peste 1,7 milioane de abonați pe canalul ei de YouTube, iar videoclipurile pe care le postează au adunat chiar și 3 milioane de vizualizări. 

Devenind din ce în ce mai cunoscută, atât pe YouTube cât și pe rețelele de socializare, Bie Adam a ajuns și la America Express și a ales-o pe mama sa să îi fie parteneră.

Cele două se înțeleg de minune pe traseu și cel mai probabil tânăra vloggeriță a știut foarte bine de ce a ales-o pe cea care i-a dat viață să îi fie coechipieră.

Chiar dacă nu țin pasul cu restul concurenților precum Andrea Bălan și Andreea Antonescu, ori Cătălin Bordea și Nelu Cortea și riscă să fie eliminate în orice clipă, cele două par că se distrează de minune în timpul competiției.

Câți ani are Bie Adam de la America Express

Câți ani are Bie Adam? Tânăra are doar 25 de ani. Tânăra s-a născut pe 28 iulie 1997 în orașul Craiova, iar acolo a și locuit până când a terminat Liceul de Artă „Marin Sorescu”.

Cu mult înainte de a deveni atât de celebră pe internet însă, Bie Adam a avut o relație cu un artist celebru din România. Se întâmpla în 2015, când concurenta de la America Express avea doar 18 ani.

Atunci, Bie Adam a avut o relație cu artistul Cucu de la Noaptea Târziu, care este și colegul, dar și bunul prieten al lui Cuza. Cei doi se afișau pe rețelele de socializare destul de des, însă mai apoi relația lor s-a terminat.

Chiar și așa, cei doi au rămas buni prieteni în ciuda faptului că nu au putut rămâne împreună mai mult timp. Acum el se bucură de un succes imens pe plan profesional, iar la rândul ei, vloggerița se bucură de aprecierea publicului larg pentru clipurile realizate.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate