News

Ce s-a ales de turcul Tuncay Ozturk, la 7 ani de la divorțul de Andreea Marin. Ce a ajuns să facă acesta pentru bani. Nimeni nu l-ar fi crezut în stare

Ce s-a ales de turcul Tuncay Ozturk la 7 ani de la divorțul de Andreea Marin. Ce a ajuns să facă acesta pentru bani. Nimeni nu l-ar fi crezut în stare

Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk în anul 2013, la scurt timp după divorțul de Ștefan Bănică Junior. Zâna Surprizelor era foarte îndrăgostită la acel moment și era convinsă că și-a găsit jumătatea cu care va rămâne o viață întreagă. Doar că în anul 2016 căsnicia ei cu simpaticul turc s-a sfârșit.

Presa tabloidă a scris că de vină ar fi fost el, care ar fi călcat strâmb chiar cu secretara de la clinica lui, pe care o fondase chiar cu ajutorul Andreei Marin. Vedeta a fost extrem de supărată și mai târziu a dezvăluit că Tuncay Ozturk a fost cea mai mare greșeală din viața ei.

De altfel, ea a și încercat apoi să-i închidă business-ul, spunând că totul se bazează pe imaginea ei. Doar că nu a reușit. Tuncay Ozturk a rămas în România și a continuat să se dezvolte pe partea medicală.

Cu ce se ocupă Tuncay Ozturk astăzi

De profesie el este fizioterapeut. De altfel, așa a cunoscut-o și pe Andreea Marin, care a mers în Turcia să se trateze de problemele pe care le avea la spate.

Astăzi Tuncay Ozturk se descurcă destul de bine cu banii și lucrează tot în domeniul medical. Acesta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care-i invită pe români să-l sune pentru a se programa la o consulație gratuită.

„Căutați sfaturi medicale? Obțineți o a doua opinie medicală GRATUITĂ de la experții de top în domeniul sănătății din Turcia!
☎️ Sunați-ne la numărul de telefon 0799767476 sau trimiteți-ne un email la info@spitaledinturcia.ro pentru mai multe informații.”, este mesajul lui Tuncay Ozturk.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate