News

Ce culoare trebuie să purtăm la portofel, în funcție de zodie, pentru a atrage banii și norocul. Astrologul Maria Sârbu a explicat totul

Ce culoare trebuie să purtăm la portofel în funcție de zodie pentru a atrage banii și norocul. Astrologul Maria Sârbu a explicat totul

Toată lumea visează să atragă banii și norocul în viață, însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Totuși astrologia vine cu câteva trucuri interesante care ar putea fi de ajutor. Maria Sârbu, unul dintre cei mai buni experți în domeniu, a oferit un sfat extrem de important în acest sens.

Aceasta a explicat că fiecare zodie în parte ar trebuie să poarte o anumită culoare la portofel, iar asta poate fi de mare folos pentru a atrage banii și norocul. Maria Sârbu prezintă și cel mai complet HOROSCOP din România, în fiecare sâmbătă, pe canalul ei de Youtube, unde oferă detalii complete despre fiecare nativ în parte, pentru fiecare zi a săptămânii. Previziunile pentru următoarele zile le puteți afla din clipul de mai jos.

Maria Sârbu a publicat mai multe cărți de succes, ultima regăsindu-se și în librăriile din Paris, fiind tradusă și în limba franceză: Cele 12 Portaluri ale Zodiacului.

Ce culoare trebuie să purtăm la portofel, în funcție de zodie, pentru a atrage banii și norocul

Berbecul va avea mai mulți bani dacă își va cumpăra un portofel pușculiță de culoare verde praz sau în funcție de profesie cu figuri geometrice sau pătrățele!

Taurul va câștiga mai bine dacă își va cumpăra un portofel inspirat de natură: albastru cer, verde combinat cu albastru sau culorile Terrei sau de ce nu, albastru royal!

Gemenii vor fi mai mulțumiți de banii pe care îi câștigă dacă vor îndrăzni un portofel argintiu sau orice nuanță care îi inspiră la visare și idealuri.

Racul va avea mai mulți bani dacă își va cumpăra un portofel inspirat de natură și de elementele ei, culori vii, culori electrice: portocaliu, roz, roșu, auriu; culori care să îi dea viață și pofte!Leul va câștiga și mai mult dacă va avea un portofel care să îi ofere ideea de stabilitate și coerență, culori pământene și pline de esență și căldură: maro, auriu, bej sau culori care îi inspiră un mod burghez, nobil de viață: albastru roial, verde royal!

Fecioara va avea o creștere a averii dacă va purta un portofel care îi inspiră fluiditate: culori de apă sau culori electrice: indigo, verde, verde electric și cât se poate de sofisticat, de rafinat, de fin!

Balanța va avea mai multe venituri dacă se va obișnui să poarte un portofel cât mai simplu, eventual negru sau o nuanță închisă și fără brizbrizuri!

Scorpionul va câștiga și mai bine atunci când va avea pușculița lui de culoare electrică sau aprinsă: lavandă, lila, violet, roz, fuchsia sau roșu cât mai aprins!

Săgetătorul va fi satisfăcut de starea financiară când va avea portofelul sau pușculița potrivită, anume o culoare cât de simplă și cel mai indicat o nuanță rece: negru, gri, cărămiziu.

Capricornul va fi și el mai bogat dacă se inspiră la culoare portofelului să arate noblețea sau culori electrice: turcoaz, verde royal, coniac, albastru royal!

Vărsătorul are nevoie de originalitate și de regulă îl va avantaja un portofel pictat, brodat, cât mai inspirat sau cât mai autentic, unic! Culorile pastelate îi vor aduce mai mulți bani.

Peștii au și ei o culoare motor pentru starea de bine financiar: roșu aprins sau culori cât mai electrice.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate