News

Adio Gina Pistol! Laura Cosoi i-a luat locul. Fosta iubită a lui Smiley este mai fericită ca niciodată

Adio Gina Pistol Laura Cosoi i-a luat locul. Fosta iubită a lui Smiley este mai fericită ca niciodată

La 41 de ani, Laura Cosoi continuă să arate perfect, chiar dacă a născut deja trei fetițe. Vedeta este căsătorită de ani buni cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean și tot timpul mulțumește divinității pentru cât de darnică a fost viața cu ea. Recent, fosta iubită a lui Smiley a fost plecată într-o vacanță lungă în Bali, alături de copii și soț.

Revenită acasă, Laura Cosoi este din nou în prim plan, fiind asaltată de enorm de multe firme care doresc ca ea să le promoveze produsele. Aceasta primește zilnic cadouri pentru ea sau cele mici și cu toate că nu a mai avut de ceva timp un contract cu vreo televiziune de top, ea este foarte populară pe rețelele de socializare.

Gina Pistol este și ea la mare căutare de către cei din PR, însă conform surselor ReviewPeBune.ro, Laura Cosoi este preferată de mai mulți pentru că imaginea ei este foarte bună. Fosta iubită a lui Smiley a participat împreună cu soțul său și la petrecerea surpriză organizată pentru Radu Vâlcan.

Laura Cosoi, mesaj emoționant despre tragedia din Turcia

La eveniment au participat și Irina Fodor și Răzvan Fodor, Andreea Ibacka, dar și alte nume mai puțin cunoscute în showbiz. Chiar și așa, Laura Cosoi nu a uitat nici de tragedia din Turcia și a scris un mesaj și despre asta, ceea ce Gina Pistol nu a făcut.

„Nu trebuie să existe zi în care să nu ne gândim cât suntem de norocoși că suntem sănătoși, că suntem împreună, că suntem bine. Indiferent de încercările prin care trecem, să nu uităm să ne bucurăm de AZI. De câteva zile, deși viața decurge normal, nu există clipă în care să nu mă gândesc la cei atât de greu încercați în această perioadă în Siria și Turcia. Câtă durere, dar și speranță regăsesc în imaginile ce mi se derulează în feed. Să îndreptăm o rugăciune spre ei 🙏🏻”, a scris actrița pe Instagram.

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult
Articole recomandate