News

Boala năucitoare de care suferă Dan Bittaman. Motivul real pentru care artistul a luat o pauză de la muzică

Boala năucitoare de care suferă Dan Bittaman. Motivul real pentru care artistul a luat o pauză de la muzică
14 feb. / 12:59

Dan Bittaman a cam dispărut din lumina reflectoarelor în ultima perioadă, iar zvonurile spuneau căra artistul se confruntă cu o serie de probleme grave de sănătate.

Dan Bittman este de departe unul dintre artiștii al cărui nume va rămâne în istorie. Piesele sale trezesc amintiri, emoții și cu siguranță oricine se regăsește măcar într-un singur vers.

În ultima vreme însă, artistul a decis să ia o pauză de la muzică, iar mai apoi au apărut mai multe informații conform cărora acesta ar fi grav bolnav, mai exact nu ar mai putea să vorbească.

Aflați că adevărul este cu totul altul, iar Dan Bittman nu este bolnav. Deși în urmă cu mai bine de zece ani acesta a suferit o operație destul de dificil, pe carotidă, la o clinică din Viena, s-ar părea că problemele sunt acum de domeniul trecutului.

A fost sau nu Dan Bittman bolnav?

Dan Bittman a depășit acea perioadă și-a revenit, iar acum se pregătește pentru un concret de la Sala Palatului. De asemenea, artistul a mai vorbit și despre modul în care s-au răspândit zvonurile conform cărora ar fi bolnav.

Acesta a fost contactat de o persoană din presă, iar pentru că a spus că se află într-o pauză vocală și nu are voie să vorbească, respectiva persoană a relatat mai apoi un titlu în care spunea că artistul nu mai are voce.

”M-a sunat o doamnă din presă și nedorind să vorbesc cu dumneaei, i-am spus că sunt în pauză vocală și nu am voie să vorbesc și i-a scris imediat la o oră un titlu, în care a scris că am răgușit și că nu pot să vorbesc. Așa că sunt ok.

Să nu se panicheze și să vină repede miercuri la 20:00 la Sala Palatului și o să vadă cu ochii și o să audă cu urechile lor, dacă este bine sau dacă este rău”, a povestit Dan Bittman, în cadrul unei emisiuni TV.

El a mai explicat că a avut nevoie de o pauză vocală astfel încât să fie în formă pentru concertul mult așteptat de fanii săi, deci nici că se pune problema ca acesta să fie bolnav.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate