News

BCR oferă BANI clienților dacă fac acest lucru! Bonus, se dau și telefoane și tablete. Iată care sunt pașii

BCR oferă BANI clienților dacă fac acest lucru Bonus se dau și telefoane și tablete. Iată care sunt pașii
15 feb. / 21:00

BCR România vrea să atragă un număr mai mare de clienți, așa că ofertele pe care le-a pus la bătaie sunt dificil de refuzat. Clienții nu doar că pot să primească bani, dar pot să se bucure și de telefoane, ceasuri inteligente, ori tablete.

Ce trebuie să faci dacă vrei să beneficiezi de oferta celor de la BCR România? Foarte simplu, în primul rând să ai un card Mastercard și un cont George deschis.

Potrivit anunțului făcut de reprezentanții băncii, clienții George cu astfel de carduri pot să câștige unul dintre 345 de dispozitive electronice Samsung. Iar aici avem telefoane Samsung GALAXY S22, smartwatch-uri Samsung GALAXY Watch 5 și tablete Samsung GALAXY Tab A8.

Ce trebuie însă să facem? Tranzacții cu cardurile respective, fie la cumpărături, fie în străinătate, fie pe internet, fie în magazinele fizice.

Campania BCR se adresează doar clienților George care au carduri Mastercard, deci dacă ai un card VISA, deși este emis de bancă, nu vei putea să beneficiezi de această ofertă.

Cum poți să primești bani de la BCR

Și bonus, pe lângă telefoanele și restul device-urilor puse la bătaie de cei de la BCR, mai primești și bani. Cum e posibil? Prin serviciu moneyback, care la fiecare achiziție îți dă banii înapoi.

Cei care nu au card George pot să își facă în doar zece minute, mai transmit reprezentanții băncii, astfel încât să poată să beneficieze de această ofertă.

”Cu George e mai inteligent să plătești cu cardul și să primești bani înapoi cu Moneyback. Folosește cardul tău George Mastercard la cumpărături și ești înscris automat în tragerea la sorți pentru premii cool. ​Nu ai card George? Îți poți face 100% online, în doar 10 minute.

Poți câștiga unul dintre cele 45 de telefoane Samsung S22, unul dintre cele 150 de smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch 5 sau una dintre cele 150 de tablete Samsung Galaxy Tab A8”, se arată în oferta celor de la BCR.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate