News

Ați cumpărat acest tip de chipsuri de la Mega Image? Aruncați-le imediat. S-a descoperit o substanță toxică în ele. Alertă alimentară!

Ați cumpărat acest tip de chipsuri de la Mega Image Aruncați-le imediat. S-a descoperit o substanță toxică în ele. Alertă alimentară

Românii care au cumpărat aceste chipsuri de la Mega Image ar face bine să nu le consume. ANSVSA a cerut ca ei să le aducă înapoi.

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat că chipsurile Terra Chips Stripe&Blues de 110 grame din lotul 228 A3, care au ca termen de valabilitate data de 29 martie 2023 au fost retrase de pe piață. Drept urmare, instituția le recomandă românilor care au cumpărat produsul să nu îl mănânce și să îl aducă înapoi la Mega Image.

ANSVSA a explicat motivul pentru ca chipsurile au fost retrase de la raft, spunând că ele sunt dăunătoare pentru organism. Instituția spune că chipsurile prezintă o cantitate prea mare de acrilamidă.

Aceste chipsuri cumpărate de la Mega Image pot fi distruse și acasă

Românii care au cumpărat chipsurile de la Mega Image pot alege să le distrugă chiar ei sau le pot readuce la magazin.

”Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându‐se un conţinut ridicat de acrilamidă. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, spune ANSVSA.

Cei care aleg să le returneze trebuie să știe că pot face acest lucru până la data de 17 martie, pe baza bonului fiscal, la magazinele de un au achiziționat produsele.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate