News

Aștepți un colet trimis prin această firmă super cunoscută de curierat? Anunț important din partea companiei. Toți clienții sunt vizați

Aștepți un colet trimis prin această firmă super cunoscută de curierat Anunț important din partea companiei. Toți clienții sunt vizați

Aștepți un colet trimis prin această firmă de curierat și încă nu a ajuns la tine? Un anunț de ultimă oră valabil pentru toți clienții a venit în urmă cu puțin timp.

Black Friday este încă în toi în numeroase magazine, dar și în online. Astfel, dacă ai comandat diferite colete prin această firmă de curierat și încă nu au ajuns la tine, e bine să știi ce ai de făcut.

Fan Courier vine cu un anunț important pentru clienții săi. Chiar dacă unele colete par că nu mai vin, adevărul este că inclusiv firma de curierat confirmă faptul că ”răbdarea e pusă la încercare”.

În acest sens, Fan Courier îi informează pe clienți că nu trebuie să fie îngrijorați. Chia dacă există întârzieri, în final, coletele ajung la destinatar.

Anunțul Fan Courier pentru clienții săi

Iar pentru cei care deja nu mai sunt acasă, există soluții. Fan Courier le reamintește clienților că pot redirecționa coletul la FanBox. Mai apoi îl pot lua când sunt în zonă, fără alte probleme.

Astfel, chiar dacă au trecut câteva zile de când ai dat o comandă, stai liniștit. Compania de curierat spune că preia toate livrările și s-a mobilizat

„Suntem în drum spre tine, oriunde te-ai afla. Știm că e o perioadă în care răbdarea e pusă la încercare. Ai rezistat eroic până la Black Friday, iar acum aștepți să te bucuri în sfârșit de toate achizițiile. Stai liniștit, suntem mai aproape decât crezi!

Nu uita că poți redirecționa coletul la FANbox-ul tău preferat direct din link-ul primit prin SMS în ziua livrării sau că poți transmite curierului că vrei redirecționare la locker, pentru o experiență de livrare personalizată”, este anunțul făcut de Fan Courier pentru clienții săi.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate