News

Câți bani ar fi primit Andreea Bălan de la Antena 1 pentru fiecare săptămână la America Express. Ce tarif enorm are și pentru o singură oră de cântat (EXCLUSIV)

Câți bani ar fi primit Andreea Bălan de la Antena 1 pentru fiecare săptămână la America Express. Ce tarif enorm are și pentru o singură oră de cântat EXCLUSIV

Cu o carieră de mai bine de 20 de ani în spate, Andreea Bălan a știut tot timpul să se reinventeze și să rămână un nume sonor în showbiz. Vedeta are mai multe surse de venit și nu s-a bazat niciodată doar pe muzică. Artista are contract cu Antena 1 de mulți ani pentru show-ul transformărilor, Te cunosc de undeva, unde este jurată, iar mai nou și pentru America Express.

Andreea Bălan activează și ca influencer și vlogger, iar onorariul pe care-l cere pentru o singură postare este extrem de piperat. Ca să se prezinte la un eveniment și să urce o poză de promovare de acolo costă cere 5.000 de euro, sumă pe care a și primit-o în nenumărate rânduri.

Pentru un concert de o oră, Andreea Bălan ar avea un tarif de aproximativ 3.000 de euro, dar depinde mult de spectacolul cerut de client. Suma poate urca și la 5.000 de euro, dacă vine cu mai mulți dansatori și o echipă mai mare care să-i susțină cântarea.

Câți bani a primit Andreea Bălan de la Antena 1 pentru America Express

Andreea Bălan este și vedeta care a primit cei mai mulți bani din această ediție America Express, conform surselor ReviewPeBune.ro. Ar fi vorba de aproximativ 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în show. În total, asta ar însemna în jur de 20.000 de euro, ținând cont că a ajuns până în finală, alături de Andreea Antonescu.

Marii câștigători America Express ar fi Nelu Cortea și Cătălin Bordea, iar pe locurile 3 și 4 s-ar fi clasat chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, urmați de Jean Gavril și fratele său.

Show-ul a fost filmat în vara anului trecut, de aceea s-au aflat deja rezultatele finale. Până acum doar două echipe au părăsit emisiunea, Diana Bulimar și Larisa Iordache, dar și Bruja și Pufeh.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate