News

Andreea Bălan se căsătorește cu Victor Cornea! Cine vor fi nașii cuplului și ce rol va avea George Burcea. Surpriză de proporții

Andreea Bălan se căsătorește cu Victor Cornea Cine vor fi nașii cuplului și ce rol va avea George Burcea. Surpriză de proporții

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an de zile și sunt extrem de fericiți împreună. El chiar s-a mutat de la Sibiu la București pentru ea și contrar a ceea ce s-a speculat, rezultatele lui în tenis chiar s-au îmbunătățit. De altfel, la masculin el este românul cu cel mai bun clasament în circuitul profesionist, locul 69.

Recent Victor Cornea a ajuns până în finala unui turneu ATP, dar din păcate a pierdut. Până acum acesta nu a reușit niciun titlu, dar pare foarte aproape de acest moment. Andreea Bălan îl susține din plin și este alături de el în multe competiții.

Artista a vorbit și despre nunta cu celebrul tenismen. Deși nu a menționat o dată, deja a pus la punct planurile de viitor. Nu se știe exact cine vor fi nașii de data aceasta, dar cu siguranță nu va repeta trecutul.

„Îmi doresc să fie pe o plajă, la mare, cât mai departe. Aș prefera doar pe cei apropiați la nuntă. Vreau ca evenimentul să fie foarte restrâns, deoarece prima mea nuntă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș dori ceva doar pentru sufletul meu, alături de cei dragi”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”.

Ce face George Burcea între timp

Nunta ei cu George Burcea a fost una extrem de mediatizată și bine monetizată de altfel. Nași au fost la acel moment Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davideescu cu care artista este în relații foarte strânse și acum, dar care cu siguranță nu vor fi părinți spirituali și pentru a doua căsnicie a finei lor.

Între timp, George Burcea a primit rolul vieții lui și nu este deloc interesat de viața fostei soții. Acesta se concentrează pe carieră și deja a început filmările pentru pelicula „Noaptea lui Vlad”, unde el în interpretează pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza.

Distribuția filmului este plină de vedete: Filip Munteanu din „Clanul” îl joacă pe băiețelul Vlad, Giulia Anghelescu este Raluca, mama lui Vlad, Marian Olteanu este tatăl, Daniel Nuță îl reinterpretează pe Vlad Țepeș, după apariția sa în succesul Netflix „The Ottomans”, Monica Bârlădeanu este Reginei Maria, Bogdan Farcaș este Apostolul Andrei, Denis Ștefan este Dragoș, iar Costel Cașcaval este Paznicul Nea Bebe.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate