News

George Burcea a dat lovitura vieții lui! Ce va face de acum înainte fostul soț al Andreei Bălan. Este un job de vis pentru el

George Burcea a dat lovitura vieții lui Ce va face de acum înainte fostul soț al Andreei Bălan. Este un job de vis pentru el

Umilință maximă pentru Andreea Bălan. Fostul soț al artistei, George Burcea, a dat marea lovitură. Deși anterior cei doi au avut diferite conflicte legate de pensia alimentară plătită, iată că lucrurile s-ar putea schimba radical.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat acum ceva timp. A urmat o perioadă de conflict între cei doi. De altfel artista l-a acuzat că nu ar plăti pensia alimentară fiicelor lor.

Iată că acum, lucrurile s-au aranjat. Deși artista credea că poate fostului ei soț nu îi va merge bine, se întâmplă fix contrariul. George Burcea a dat lovitura cu un super rol.

Actorul îl va interpreta pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne, într-un film de lung metraj. Rolul este cu atât mai special în contextul în care a mai fost jucat doar o singură dată, de Florin Piersic, în urmă cu mai bine de patru decenii.

George Burcea a dat lovitura

Nu e clar când va debuta filmul pe marile ecrane, cert este că George Burcea încă este la filmări. De asemenea, este clar că acest rol este o oportunitate imensă pentru fostul soț al Andreei Bălan să se dezvolte.

”Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne.

Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect. App… astazi este ziua lui Cuza. La multi ani, Domn!!!”, a scris George Burcea pe Instagram.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe și dacă vor mai exista discuții între cei doi pe tema pensiei alimentare, având în vedere că succesul actorului îi va aduce cel mai probabil și venituri suplimentare.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate