News

Andreea Bălan a fost cerută în căsătorie când avea 20 de ani. Cine este iubitul ei celebru de atunci. Puțini știu că cei doi au format un cuplu timp de doi ani

Andreea Bălan a fost cerută în căsătorie când avea 20 de ani. Cine este iubitul ei celebru de atunci. Puțini știu că cei doi au format un cuplu timp de doi ani

Andreea Bălan se simte o femeie împlinită, chiar dacă îi lipsește un suflet pereche cu care să poate avea familia la care visează de mică. Timp de opt ani a avut o relație cu Keo și aceasta a fost extrem de mediatizată. Artistul a ales să o înșele cu Misty, cu care are și o fetiță în momentul de față.

Despărțirea a fost una extrem de dureroasă, dar lucrurile păreau să se îndrepte după ce l-a cunoscut pe George Burcea care i-a și devenit soț. După ce a născut și cea de-a doua fetiță, povestea de iubire a început să se stingă și totul s-a încheiat cu un scandal de divorț.

Puțini știu, dar când avea 20 de ani, Andreea Bălan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei de atunci, un nume celebru în muzică. Este vorba despre fostul compozitor, Teo Păcurar, cu care a fost împreună timp de doi ani.

Relația lor s-a încheiat în anul 2006, dar fără scandal. Mai târziu, fostul iubit al Andreei și-a refăcut viața alături de Cristina, cea care i-a devenit, ulterior, soție. Teo Păcurar este căsătorit, iar în anul 2020 a devenit tătic pentru a treia oară. Teo Păcurar și soția lui au împreună două fetițe și un băiețel.

De ce s-a despărțit Andreea Bălan de Teo Păcurar

„Teo şi-a dorit foarte mult să-şi întemeieze o familie, să avem copii, să ne mutăm împreună la Bistriţa, la părinţii lui şi, dacă iniţial am fost de acord, am realizat totuşi că nu sunt pregătită pentru a avea o familie şi am ales să-mi văd mai departe de cariera mea. Cu Teo am rămas foarte buni prieteni, pentru ca despărţirea să nu fie atât de dureroasă”, a declarat Andreea Bălan pentru Cancan.

Artista a povestit că la 18 ani a decis să-și ia singură viața în mâini după ce a constata că tatăl său i-a cheltuit toți banii câștigați cu trupa Andre. Spune că a ajutat-o faptul că a pornit de la zero, iar astăzi este una dintre artistele cu cele mai mari venituri.

„S-a ocupat tata până la 18 ani, apoi am fugit de acasă și am început să mă ocup singură. Nu îmi mai plăcea cum se ocupa tata de mine. Aflasem că banii din Andre se cheltuiseră, nu mai era nimic. Mie mi se părea o nedreptate și am vrut să îmi iau cariera în mâini, ca să mă ocup singură și să pot să-mi gestionez singură banii”, i-a povestit Andreea Bălan lui Gojira.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate