News

Andreea Bălan și Jador, cel mai nou cuplu din showbiz. Imagini incendiare cu cei doi au fost făcute publice /VIDEO

Andreea Bălan și Jador cel mai nou cuplu din showbiz. Imagini incendiare cu cei doi au fost făcute publice VIDEO

La 38 de ani, Andreea Bălan pare că își trăiește a doua adolescentă. După mai bine de doi ani de război cu fostul soț, George Burcea, artista a trecut la un alt nivel: acela de a se distra cu orice bărbat îi iese în cale. Recent, ea a fost surprinsă în club alături de Cătălin Cazacu, fostul iubit al Ramonei Olaru.

Cei doi s-au atins, s-au privit în ochi, au dansat lasciv și la final el a condus-o la mașină, lăsând să se înțeleagă că petrecea va continua mai târziu în privat. Acum Andreea Bălan a fost din nou surprinsă de paparazzi în ipostaze interzise, dar de data aceasta cu manelistul Jador.

Povestea dintre ei este ceva mai complexă. Ei s-au cunoscut cu ocazia filmării videoclipului care îi are ca protagoniști chiar pe ei doi. Puțini ar fi crezut că Andreea Bălan va începe să cânte manele, dar iată că s-a întâmplat.

Andreea Bălan și Jador, poveste interzisă de iubire

Lui Jador, care este cu 10 ani mai mic de vârstă decât ea, i s-au aprins serios călcâiele după frumoasa artistă și de aici doar un pas de la întâlniri secrete și conversații interminabile pe rețelele de socializare, spun sursele ReviewPeBune.ro.

Jador și Andreea Bălan au fost atent monitorizați de paparazii CanCan, care i-au surprins sărutându-se cu patos. Ea a venit să-l ia din fața unui club, iar manelistul imediat cum a văzut-o i-a spus că speră să nu se îndrăgostească de ea, ceea ce pare că a măgulit-o pe colega lui de breaslă.

Conform surselor ReviewPeBune.ro, între cei doi ar fi un fel de relație secretă, dar privită de Andreea Bălan ca o simplă joacă, o aventură. De ceva timp, vedeta tot acceptă avansurile oricărui bărbat îi bate la ușă. S-a discutat mult și despre sărutul cu Jean Gavril de la America Express, au urmat atingerile intime cu Cătălin Cazacu, iar povestea cu Jador este deja cireașa de pe tort.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate