News

Am aflat cine este SINGURUL concurent calificat direct în finala Survivor All Stars! Ceilalți doi vor juca semifinala mai întâi (EXCLUSIV)

Am aflat cine este SINGURUL concurent calificat direct în finala Survivor All Stars Ceilalți doi vor juca semifinala mai întâi EXCLUSIV

Mai sunt doar nouă zile până la marea finală Survivor All Stars, când publicul își va putea vota favoritul pentru marele trofeu. Filmările s-au terminat de ceva timp, dar ultimul episod va fi LIVE. Contul anonim de Instagram Viperele Vesele a dezvăluit deja numele celor trei concurenți care vor ajunge practic la vot.

Este vorba despre Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Ceea ce foarte puțini știu este că deja unul dintre cei trei menționați s-a impus la proba sportivă și s-a calificat direct în finală, în timp ce ceilalți doi vor trebui să joace o semifinală. Această parte a fost deja filmată.

În sezoanele trecute, concurentul care s-a impus sportiv a ajuns așadar direct în finală, iar publicul a trebuit să decidă în semifinală pe cine dorește mai departe. Și acum probabil se va aplica aceeași regulă.

Ulterior, publicul va trebui să voteze din nou între cel care s-a impus la proba sportivă și câștigătorul din semifinală. Ei bine News18.ro vă dezvăluie ÎN EXCLUSIVITATE numele primului finalist de la Survivor All Stars.

Cine este singurul concurent calificat direct în finala Survivor All Stars

Este vorba despre ZANNI, cel care a și câștigat sezonul 2 al reality show-ului. La acel moment competiția se difuza la Kanal D. Faimosul s-a aflat pe locul 1 în clasamentul individualelor încă de la bun început, singurul lui hop fiind un duel pierdut cu TJ Miles.

La acel moment, el a fost eliminat din show, dar trimis în exil și nu acasă. Pentru că Ana Porgras s-a accidentat grav și a trebuit să fie descalifcată, producătorii au pus la bătaie locul lăsat liber de ea.

Zanni și Ștefania Stănilă, ambii învinși de TJ Miles au trebuit să se lupte pentru a reveni în competiție, iar cel care s-a impus a fost artistul. Deși au apărut multe controverse legate de această răsturnare de situație, nu trebuie ignorat faptul că Faimosul a fost nu doar cel mai bun sportiv, ci și personajul care a generat cea mai multă audiență și cel mai mult trafic pe site-urile de știri.

Deși Iancu Sterp a ajuns în finală fără să primească a doua șansă, el a fost tot timpul favorizat de producători, având un drum lin, fără duel și cu multă promovare la PRO TV:

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate