News

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au împăcat? Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Răsturnare de situație în divorțul celor doi

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au împăcat Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Răsturnare de situație în divorțul celor doi

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost împreună ani buni. Tocmai din acest motiv, vestea că divorțează i-a șocat pe mulți.

Au urmat apoi reacții pe bandă rulantă dar și un conflict legat de custodia fetițelor celor doi. Chiar și așa, cuplul a fost surprins împreună la festivitatea de deschidere a anului școlar.

De aici au apărut zvonuri conform cărora Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-ar împăca. Este sau nu real acest lucru? Iată că artista a rupt tăcerea și a intervenit.

Pentru a pune capăt zvonurilor legate de presupusa împăcare cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu neagă așa ceva și mai mult de atât, dă asigurări că este imposibilă o reluare a relației.

Se mai împacă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu?

Contactată de cei de la cancan.ro, Alina Sorescu a dezvăluit că nu se va mai împăca niciodată cu soțul ei. Mai mult de atât, de dragul fetițelor, ea spune că este important ca părinții să fie alături de ele.

Drept urmare, prima zi de școală a fost o zi importantă în care niciunul dintre parteneri nu trebuia să lipsească.

„Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenti la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a precizat aceasta în exclusivitate pentru cancan.ro.

S-ar părea deci că în viitor i-am mai putea vedea pe cei doi împreună de dragul copiilor. Reluarea unei relații însă, este exclusă total, conform celor spuse de artistă.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate