News

Se închid magazinele Dedeman din România? Patronii, frații Pavăl au dat marea lovitură. Este anunțul anului în România

Se închid magazinele Dedeman din România Patronii frații Pavăl au dat marea lovitură. Este anunțul anului în România

Se închid magazinele Dedeman din România? Frații Pavăl au dat o mega lovitură și nu în domeniul bricolajelor și nici necum în România. 

În ciuda crizei financiare, frații Dedeman au reușit să dea marea lovitură. Pavăl Holding și Apex Alliance au făcut o achiziție complet neașteptată care îi va pune pe mulți pe gânduri.

Cele două mari companii au achiziționat Grand Hotel Gardone din Italia. Hotelul a fost inaugurat în anul 1884 pe malul lacului italian Garda și are o istorie aparte.

Apex Alliance Hotel Management a fost desemnat operatorul hotelier oficial. La rândul lor, frații Dedeman au transmis și ei o informare în acest sens.

Karina Pavăl, vicepreședinte Pavăl Holding, spune că se dorește o destinație de neegalat, care să răspundă atât turiștilor locali, cât și celor internați.

Anunțul făcut de Dedeman

„Viziunea noastră comună este aceea de a crea o destinație de neegalat pe malul acestui lac, care să răspundă nevoilor exigente ale călătorilor locali și internaționali care caută îmbinarea perfectă a frumuseții naturii cu bogăția culturală și experiența ospitalieră excepțională.” a declarat Karina Pavăl, vicepreședinte Pavăl Holding.

Cel mai probabil deci, prețurile pentru o noapte la acest hotel vor fi destul de piperate. El ar urma să fie deschis chiar în vara acestui an, iar dincolo e arhitectură, acesta este renumit și pentru grădinile sale impresionante.

Grand Hotel a fost construit în stil clasic, și oferă un acces privat către malul lacului. De asemenea, locația de lux are 167 de camere cu priveliște spre lacul Garda.

Printre cei care au pășit pragul acestui hotel s-au numărat inclusiv Winston Churchill, Gabriele „Poetul” D’Annunzio, Regele George al Saxoniei, poetul laureat al Premiului Nobel Paul Heyse, romancierii William Somerset Maugham și Vladimir Nabokov.

Vor continua însă frații Dedeman și afacerile din România? Se întâmplă ceva cu magazinele Dedeman? Cel mai probabil afacerile vor continua, însă cu o serie de modificări în portofoliul personal și evident, venituri mai consistente.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate