News

Ai cumpărat vreodată ceva de la Dedeman? Patronii, frații Pavăl, anunț extrem de important. Ce se va întâmpla cu magazinele din întreaga țară

Ai cumpărat vreodată ceva de la Dedeman Patronii frații Pavăl anunț extrem de important. Ce se va întâmpla cu magazinele din întreaga țară

Frații Pavăl au dat marea lovitură. După ce au achiziționat un super complex de lux din Italia, aceștia reușesc să bifeze un alt moment important.

Lanțul de magazine de bricolaj Dedeman este cel mai mare din România. Acesta este deținut de frații Pavăl și se pare că în ciuda crizei financiare, a ajuns la cifre record.

Conform datelor analizate de Economica.net, anul trecut, firma Paval Holding a reușit să realizeze afaceri nete de peste 11 miliarde de lei. Acest lucru înseamnă că investițiile în toate mahazinele din țară vor continua.

Afacerile lor au fost cu 10% mai mari decât cele obţinute în anul 2021. Mai mult de atât, aceasta e cea mai mare cifră de afaceri netă raportată de companie de la înfiinţare, arată sursa citată.

Care a fost profitul Dedeman? Este vorba despre suma netă de 1,7 miliarde de lei în anul 2022, cu 1,45% mai mare decât obţinut în anul 2021.

Și se pare că pentru Dedeman, trendul a fost mereu unul ascendent când vine vorba de afaceri. În 2021 spre exemplu, profitul net al companiei a crescut cu 15,38% faţă de cel raportat pentru anul 2020, potrivit rezultatelor financiare comparate de Economica.net.

Lovitura dată de frații Dedeman

Cât despre profitabilitatea netă a companiei Dedeman, aceasta a ajuns la 15,41% în anul 2022. De asemenea, ea este cu peste un punct procentual mai mică decât cea obţinută în anul 2021.

La capitolul salariați însă, lucrurile arată diferit. Frații Pavăl au lucrat în 2022 cu un număr mediu de 12.245 de angajaţi, adică în plus cu 297 de oameni pe statele de plată faţă de nivelul indicatorului din anul 2021.

Pe de altă parte, în anul 2021, Dedeman avea 11.948 de salariaţi, cu 574 oameni în plus pe statele de plată faţă de valoarea indicatorului din anul 2020, arată bilanţurile societăţii, comparate de Economica.net.

Totuși, lanțul de magazine Dedeman s-a tot extins în ultimii doi ani de zile. Și cel mai probabil cei doi antreprenori vor continua extinderea și în următoarea perioadă, având în vedere achizițiile făcute.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate