News

Ai contract cu ENEL, E.ON sau ENGIE pentru gaze sau curent? Anunț extrem de important: are legătură cu facturile pe următoarele luni

Ai contract cu ENEL E.ON sau ENGIE pentru gaze sau curent Anunț extrem de important are legătură cu facturile pe următoarele luni

Dacă ești client ENEL România, E.ON, ori ENGIE, ar fi bine să cunoști câteva detalii legate de factura ta. Lucrurile pot fi mai simple decât ai fi crezut.

Cei de la E.ON vin cu o serie de precizări legate de plata facturilor. Și clienții ENEL ori ENGIE pot să țină cont de ele, având în vedere că marea majoritate aleg să plătească facturile cu cardul bancar.

Ce trebuie deci să știm? E.On vorbește despre direct debit. Asta înseamnă o debitare automată a banilor din contul bancar pentru plata facturilor la energie, dar și gaze.

În acest mod, clienții nu mai uită când au de plătit facturile la energie, ori cât au de plătit. Tot ce trebuie său facă cei intersați este să împuternicească banca să le achite facturile la energie.

Ce trebuie să știe clienții ENEL, E.ON sau ENGIE

De asemenea, suma debitată poate fi una fixă, ori variabilă. Poți spune deci adio facturilor întârziate. Plata se realizează automat, de către bancă, la scandența facturilor.

Iar cel mai probabil atât clienții E.ON, ENEL cât și ENGIE vor fi intersați de acest serviciu. Este simplu de utilizat și de asemenea, ne poate scăpa de un stres în plus când vine vorba de cheltuieli.

„Direct Debit înseamnă debitarea automată a contului tău bancar cu contravaloarea facturilor de utilități sau servicii, mai exact modalitatea de plată prin care banca la care ai cont îți plătește facturile automat, în baza unor condiții stabilite de tine.

Tu decizi cât timp împuternicești banca să achite facturile E.ON emise pe numele tău și care este suma care poate fi debitată din contul tău lunar: poți defini o sumă fixă sau variabilă (cu sau fără plafon maxim). Ești sigur că achiți toate facturile la timp, fără întârzieri – plata facturii este făcută automat, de către bancă, la scadența facturii”, anunță cei de la E.ON România.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate