News

Ai cont sau card la Raiffeisen Bank sau vrei să îți faci? Anunț extrem de important. Decizia luată după scandalul Schengen: se schimbă totul de azi

Ai cont sau card la Raiffeisen Bank sau vrei să îți faci Anunț extrem de important. Decizia luată după scandalul Schengen se schimbă totul de azi
13 feb. / 21:00

Dacă ești client Raiffeisen Bank află că beneficiezi gratuit de anumite servicii în 2023. Reprezentanții băncii au transmis o notificare de ultimă oră în acest sens. 

După scandalul Schengen, din ce în ce mai mulți români și-au mutat conturile deschise la Raiffeisen Bank ori BCR către alte bănci, însă s-ar părea că noile oferte devin din ce în ce mai atractive.

Cei de la Raiffeisen Bank au emis o notificare pentru clienți, însă și cei care vor să își deschidă un cont bancar pot să profite de această ofertă în 2023.

Conform reprezentaților băncii, se efectuează o actualizare a aplicației Smart Mobile, prima din acest an, iar odată cu ea vin și câteva schimbări care trebuie știute.

Ce vor, de fapt, cei de la Raiffeisen Bank să facă? Conform mesajului transmis, este vorba despre o serie de îmbunătățiri ale performanțelor generale.  De asemenea, sursa citată scrie că unii utilizatori s-au plâns de niște probleme de funcționare, care odată cu actualizarea aplicației urmează a fi rezolvate.

Notificare transmisă de Raiffeisen Bank

Cel mai probabil însă, lista actualizărilor va continua, dacă stăm să ne uităm la anii trecuți, Raiffeisen Bank făcând eforturi majore astfel încât clienții să aibă o experiență cât mai plăcută pe aplicația Smart Mobile.

Mai departe, cei care au cont la Raiffeisen Bank sau care vor să își deschidă unul mai trebuie să știe că descărcarea aplicației se face gratuit, atât pe Android, cât și pe telefoanele cu sistem de operare iOS, iar experiența este una cât se poate de plăcută.

”Raiffeisen Bank își distribuie aplicația Smart Mobile în mod gratuit prin intermediul App Store și Google Play Store, și recomandă cu tărie instalarea   nu fie făcută din surse necunoscute.

La mulți ani 2023! În această primă actualizare a aplicației pentru anul 2023, aducem îmbunătățiri de performanță și remediam câteva bug-uri ale funcționalităților actuale”, se arată în informarea celor de la Raiffeisen Bank.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate