News

Adio Simona Halep! Toni Iuruc are deja o nouă iubită superbă. Despre cine este vorba: e o lovitură cruntă pentru sportivă

Adio Simona Halep Toni Iuruc are deja o nouă iubită superbă. Despre cine este vorba e o lovitură cruntă pentru sportivă
Simona Halep și Toni Iuruc la petrecerea de cununie civilă. Foto: DigiSport

Toni Iuruc sper ca a treia oară să fie cu noroc. Milionarul în vârstă de 42 de ani a cunoscut-o pe Simona Halep în anul 2019 și după doi ani de relație a cerut-o în căsătorie. În septembrie 2021, cei doi au spus DA în fața ofițerului stării civile, dar un an mai târziu și-au spus adio în fața notarului.

Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori, iar după divorțul de Simona Halep le-a spus prietenilor că nu va mai face acest pas niciodată. Cu toate acestea, el s-a consolat destul de rapid și a fost deja văzut în fața unei brunete superbe, care i-ar fi deja iubită. Bărbatul vrea să țină totul departe de ochii presei.

Simona Halep, în schimb trece prin cea mai cruntă perioadă a vieții sale. A fost acuzată de dopaj și este încă suspendată, deși avocații ei erau optimiști. Sportiva se antrenează intens și este pregătită să intre pe teren, doar că judecătorii de la tribunalul sportiv nu vor să-i judece încă cererea.

Problemele continuă pentru Simona Halep

Cu toate că s-a zvonit că motivul divorțului de Toni Iuruc a fost antrenorul său, Patrick Mouratoglou, de care s-ar fi îndrăgostit, cei doi s-au distanțat destul de mult de când a apărut scandalul de dopaj. Nici fostul soț nu a vrut să mai rămână în preajmă, așa că fostul lider mondial a fost plecată în vacanțe cu prietena ei cea mai bună, care i-a și ținut moralul sus.

În prezent, Simona Halep se află în Dubai și plănuia să participe la cele trei turnee arabe, doate cu premii consistente. Doar că suspendarea persistă, iar sportiva chiar dacă încearcă să se păstreze optimistă, digeră cu greu toată această situație care pare fără ieșire. Sunt puțini cei care cred că ea va scăpa fără penalizare.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate