News

Adio Iulia Vântur! Tânără superbă cu care a fost deja înlocuită: „Cu ea mă înțeleg foarte bine…”

Adio Iulia Vântur Tânără superbă cu care a fost deja înlocuită Cu ea mă înțeleg foarte bine...

Alex EGY & JENNI lansează „90 de zile”, piesa despre care ei spun că te face să dansezi fără oprire. Mai mult decât atât, Iulia Vântur este adusă și ea în discuție. Mai exact că ar avea deja o înlocuitoare, în persoana tinerei Jenni. Aceasta are un stil muzical ce duce cu gândul la India și asocierea cu fosta vedetă PRO TV o ajută ca imagine.

În luna iubirii, Balkanika Records vă propune o nouă colaborare muzicală ce te duce cu gândul la Bollywood și la starurile muzicii de acolo. Este vorba despre Alex EGY & JENNI, care au mai colaborat în trecut și o vor mai face de acum încolo. Cei doi au lansat videoclipul piesei „90 de zile”, o melodie fresh, de dans, care te îmbie la dans nonstop atunci când o asculți.

“Doar Justin Bieber a mai folosit aceste efecte luminoase animate într-un videoclip”, au spus reprezentanții Balkanika Records.

Jenni vrea să fie Iulia Vântur

În decembrie colaborau și lansau împreună „Vina ta”, iar acum, în luna iubirii, Alex EGY & JENNI, alături de Balkanika Records, ne surprind cu „90 de zile”. Piesa fost făcută în totalitate de Midas MNL, care s-a ocupat de muzică, versuri, instrumental și mix-master, iar responsabilul pentru videoclip este Octavian Lucian. Cei doi soliști dau bine pe sticlă și reușesc să aibă o colaborare de bun augur care sigur va fi de lungă durată.

„Ideea videoclipului a fost a băieților de la Kutărescu Production. Ei se ocupă de videoclipurile noastre, ale mele și ale lui JENNI. „90 de Zile” e o piesă foarte frumoasă, pentru toți îndrăgostiții, de Valentine’s Day! Videoclipul a ieșit superb, cu coregrafie și jocuri de lumini. E ceva ce nu prea vezi la videoclipurile din România. Este a doua colaborare dintre mine și JENNI. Noi am mai avut o piesă împreună, care se numește „Vina Ta”. Cu ea mă înțeleg foarte bine, e o fată super de treabă.

Tonurile vocii sunt foarte OK, ne potrivim și ne îmbinăm foarte bine. Ne potrivim ca tonalitate. Pentru acest videoclip am filmat vreo 3 ore. Am încercat să facem o coregrafie specială și a ieșit ceva frumos. Momentan, mai avem niște piese de terminat, vor urma mai multe colaborări. Mai am o piesă de scos, de data asta singur. Și o să începem repetițiile pentru concerte”, spune Alex EGY.

Iar Jenny ne a mărturisit că se înțeleg perfect. „Este un videoclip special. Doar Justin Bieber a mai folosit aceste efecte luminoase animate într-un videoclip. Eu și Alex o să mai lansăm piese împreună. Este un coleg de treabă și foarte muncitor. Piesa „90 de Zile” a fost scrisă pentru noi, pentru că vocile noastre sună foarte bine împreună, ca tonalități. Eu cânt sus, iar el cântă jos. A fost foarte cool când am auzit piesa, am și zis: „E o piesă 100% pentru noi!”. E de inspirație Bollywood, cu ceva nou, modern. La filmări, a fost obositor. Am stat pe tocuri de dimineața până seara. A fost solicitant, dar a meritat! Am făcut și un dans, cu inimioare, și sperăm să placă. O să meargă de minune și pe TikTok”, mai spune solista.

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult
Articole recomandate