News

Zodia care va trebuie să ia o decizie majoră. Va avea impact pe următorii 4 ani. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru ultima parte din luna mai

Zodia care va trebuie să ia o decizie majoră. Va avea impact pe următorii 4 ani. Mariana Cojocaru previziuni complete pentru ultima parte din luna mai

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru luna mai. O zodie trebuie să facă față unor mari provocări în săptămânile care urmează.

Conform horoscopului prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, Capricornii au de traversat o perioadă destul de controversată. Apar persoane în viața lor care îi vor provoca, iar ei trebuie să reziste.

Nativii acestei zodii vor fi puși în fața unor decizii importante și ar fi bine să se gândească în primul rând la ei și mai apoi la efectele pe care o alegere le va avea asupra celor din jurul lor.

„La Capricorn, mărul discordiei vine nu de la ceea ce înseamnă aspectele din Capricorn, ci de la faptul că Soarele natal face cuadratură cu Jupiter, și de la faptul că ei trebuie să înțeleagă că și dacă nu provoacă ceva, vin alții care îi provoacă. 

Ei, în general, sunt foarte diplomați ca structură, dar dacă tu ai făcut în tăcere anumite mișcări, ai luat niște decizii în așa fel încât să-ți fie bine ție și altora să nu conteze dacă le este bine sau nu, la un moment dat roata se întoarce”, avertizează astrologul.

Zodia lovită de efectul bumerang

Mariana Cojocaru spune că nativii din zodia Capricorn vor avea parte și de tensiuni, care se întorc împotriva lor. Practic, pentru cei născuți sub acest semn zodiacal, afectul de bumerang se întoarce într-un moment neașteptat.

Drept urmare, cine a greșit trebuie să plătească, iar niciun lucru nu se întâmplă fără motiv. Astfel, acești nativi ar fi bine să fie pregătiți pentru ce va urma.

„Mărul discordiei vine pe niște tensiuni pe care fie le-ai provocat în trecut, fi acum cam între 2-4 ani de zile și ceea ce vrei tu să înțelegi sau să corectezi la tine de aici încolo. Pentru că tensiunile nu sunt întâmplătoare și planetele nu se mișcă întâmplător în univers, au un mesaj pentru fiecare dintre noi.

Prin urmare, Capricornul trebuie să fie atent cum îşi așterne, pentru că așa urmează să doarmă. Greșești? Efectul este de bumerang”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate