News

Adio definitiv Cuza și Cătălin Cazacu! Ramona Olaru nu se mai ascunde. Cine este acum bărbatul pe care și-l dorește în viața ei pentru totdeauna

Adio definitiv Cuza și Cătălin Cazacu Ramona Olaru nu se mai ascunde. Cine este acum bărbatul pe care și-l dorește în viața ei pentru totdeauna

Ramona Olaru îl face praf pe Cătălin Cazacu, dar și pe fostul iubit de dinaintea motociclistului, Cuza. Au trecut luni bune de la separarea celor doi, însă se pare că blondina și-a schimbat total prioritățile.

Ramona Olaru este o femeie singură. Se pregătește să plece în vacanță alături de prietenele ei și nu are pe nimeni în vizor. Totuși, cei de la cancan.ro au aflat câteva detalii interesante despre viața ei amoroasă.

Ramona Olaru a fost întrebată de sursa citată dacă are o afinitate pentru fotbaliști. Se pare că vedeta recunoaște că a fost o vreme când pasiunea ei mergea în cea direcție.

Acum însă, lucrurile s-au schimbat. Aceasta vrea să crească media de vârstă și de asemenea, vrea  ajungă la un cu totul ”alt nivel”, după cum spune chiar ea.

Mai mult de atât, aceasta a subliniat faptul că i-ar dori să fie vorba despre cineva care ”nu e de pe aici”. Se pare deci că relația cu Cătălin Cazacu i-a cam schimbat preferințele total.

Pe cine vrea Ramona Olaru în viața ei

”Mi-au plăcut, a fost o vreme când mi-au plăcut. Dar acum nu ne mai plac, pentru că ne ducem un pic mai sus, aș prefera să mai cresc media de vârstă, ca să obțin și eu totuși ceva. Bine, că am mai avut cu medie crescută și n-am obținut nici pe dracu’. Dar sper ca de data asta să mă duc la un alt nivel. Și aș prefera, dacă se poate, nu de pe aici, că e ceva rău ce se întâmplă”, a spus vedeta pentru cancan.ro.

Întrebată de sursa citată cum arată bărbatul perfect pentru ea și ce caută, aceasta nu a fost atât de deschisă. Ramona Olaru așteaptă să fie surprinsă.

Pe de altă parte, dacă noul ei partener va avea câteva lucruri care nu-i convin, aceasta îl scoate direct din schemă, povestește ea.

”Cred că o să îmi dau seama atunci când o să apară cel pe care mi-l doresc. Dar știu ce nu vreau, este foarte clar, când văd ceva ce nu-mi convine, la revedere, l-am scos din schemă. Eu nu mai stau”, a mai adăugat aceasta .

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate