HOROSCOP

Zodia născută să fie șefă. Va domina tot timpul și va ajunge în vârf de fiecare dată. Lidia Fecioru, previziuni despre mai mulți nativi

Zodia născută să fie șefă. Va domina tot timpul și va ajunge în vârf de fiecare dată. Lidia Fecioru previziuni despre mai mulți nativi
19 mai / 23:00

Horoscop. Lidia Fecioru este cunoscută ca un bioenergoterapeut foarte bun, însă este expertă și în astrologie. Aceasta a prezentat de multe ori detalii despre zodii la Antena 3, oferind sfaturi prețioase tuturor.

Într-una din emisiunile la care a luat parte, Lidia Fecioru a prezentat dorințele secrete pe care fiecare nativ în parte le are. Unii își doresc fie șefi, în timp ce alții vor să comunice mai bine cu oricine.

Taurii, de exemplu vor tot timpul să fie lăudați și admirați de cei din jurul lor, motiv pentru care dorința ascunsă a nativilor acestei zodii este ascensiunea din punct de vedere social.

”Își doreşte să conducă şi să fie şef, mai are nevoie de admiraţie şi să fie lăudat. Dorinţa secretă este să urce pe plan social şi să fie şef. Să devină o persoană importantă”, spune bionergoterapeutul.

De cealaltă parte, Gemenii vor să fie în centrul atenției. Cei născuți sub acest semn zodiacal au în plan să fie remarcați ușor și să comunice cât se poate de simplu. Marea lor dorință însă este să fie realizați din punct de vedere financiar.

Zodia care vrea o familie și liniște în viață

”Se bucură de anumite talente care îi ajută să se remarce cu uşurinţă. De asemenea, au un umor aparte şi ştiu cum să folosească arta comunicării. Dorinţa secretă este să se realizeze financiar”, adaugă Lidia Fecioru.

Dorința secretă a Racilor este un cămin liniștit. Acești nativi își doresc o viață cât se poate de liniștită și de asemenea, să aibă oportunitatea să cunoască cât mai multe persoane, fără prea multe responsabilități.

”Sunt în căutarea armoniei căminului. Le place viaţa boemă şi să cunoacă întreaga lume. Dorinţa secretă este să aibă un cămin liniştit şi fără prea multe responsabilităţi”, mai spune bionergoterapeutul Lidia Fecioru.

Cât despre Lei, acești nativi caută atenție în continuu, iar cea mai mare dorința a lor este o bună poziție în societate.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate