HOROSCOP

Zodia lovită de probleme mari de sănătate! Vine o perioadă grea. Urania, previziuni complete

Zodia lovită de probleme mari de sănătate Vine o perioadă grea. Urania previziuni complete

Urania vine cu un avertisment pentru mai mulți nativi, dar și cu sfaturi pentru alții. Se anunță câteva perioade destul de tumultoase pentru zodii.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru perioada următoare. O zodie riscă să se confrunte cu mari probleme de sănătate. Alți nativi pe de altă parte se simt irascibili, iar unii au de dus la capăt situații complicate.

Conform horoscopului prezentat de Urania, pentru Lei, se anunță niște stări controversate la nivelul personalității. Nativii acestei zodii unt neliniștiți, pot să devină irascibili, iar stresul își cam spune cuvântul în cazul lor.

„Ultimele influxuri lunare în casa I a personalității celor despre care vorbim acum, dar suficient de puternice pentru a crea o stare de neliniște, o enervare mai mult sau mai puțin motivată, ieșiri irascibile, stres organic”, spune astrologul.

Fecioarele trebuie să fie vigilente. Pentru cei născuți sub acest semn zodiacal se anunță probleme de sănătate. Poate fi vorba despre niște procese inflamatorii, neînțelese.

Zodia care riscă să aibă probleme mari de sănătate

De asemenea, există fluctuații și la nivelul segmentului cardiovascular. Mare atenție deci la orice semn pe care organismul îl transmite în perioada următoare.

„Fluctuații ale stării de sănătate legate de segmentul cardio-vascular, de fiziologia coloanei vertebrale, unde se pot înregistra procese inflamatorii aparent nemotivate”, adaugă Urania.

Balanțele au parte de o călătorie, însă mai puțin de odihnă. Cei născuți sub acest semn zodiacal au de alergat dintr-o direcție în alta. De asemenea, s-ar putea să aibă de dat o serie de explicați în fața celor apropiați, iar relațiile ar putea fi și ele vizate.

„Cei care nu au somn și muncesc, călătoresc, țin întruniri până târziu pot intra în relații mai aspre prin ton, conținut al ideilor exprimate sau al pretențiilor formulate care pot prejudicia relațiile cu cei apropiați lor”, mai spune astrologul Urania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate