HOROSCOP

Zodia care va avea parte de o situație critică. Vine o ceartă majoră în zilele următoare. Urania, previziuni complete

Zodia care va avea parte de o situație critică. Vine o ceartă majoră în zilele următoare. Urania previziuni complete

Urania a prezentat horoscopul pentru următoarea perioadă și se pare că lucrurile nu sunt atât de bune pentru câteva zodii. Apar certuri, dar și situații sumbre.

Conform horoscopului prezentat de astrologul Urania pentru următoarele zile, Berbecii trebuie să se pregătească pentru zile extrem de agitate.

Nativii acestei zodii sunt invadați de gânduri negre, pe care le amplifică. În realitate, ei dau mai multă importanță anumitor lucruri care nici nu contează.

”Noapte și dimineață agitată, nativii putând să se confrunte cu tot felul de idei pe care, plecând de la un motiv real, le amplifică și le dau mai multă importantă decât merită în biografia lor afectivă”, spune astrologul.

Pentru Tauri pe de altă parte se anunță niște situații care îi vor bulversa complet. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea tendința să reacționeze, însă ar fi mai bine să cântărească acțiunile lor.

Zodia care are parte de certuri în familie

Este vorba despre niște lucruri care se întâmplă în interiorul familiei care pot deveni exagerate la un moment dat. ”Posibilă accentuare a unei situații care strică ordinea lucrurilor în familie și îi face pe nativi să reacționeze vehement ori să spună lucruri nedrepte, exagerate ori pur și simplu nemotivate”, adaugă Urania.

Pentru nativii din zodia Gemeni vin de asemenea momente conflictuale. Cei născuți sub acest semn zodiacal au de dus niște certuri la bun sfârșit.

Totul se poate întâmpla într-o călătorie sau într-o deplasare. Mai bine ar fi să ia în calcul și astfel de scenarii dacă vor să nu fie luați prin surprindere de anumite situații.

”Posibile conflicte greu de „stins” între Gemeni și cei cu care se vor confrunta în timpul unor călătorii, deplasări în țară sau în străinătate sau numai în condițiile curente, în orașul în care locuiesc, pentru că în România și într-o parte din Europa, în acel răstimp, va fi noapte”, mai spune astrologul Urania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate