HOROSCOP

Zodia care va avea probleme cu banii în curând. Vin vești bune pe dragoste în schimb. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care va avea probleme cu banii în curând. Vin vești bune pe dragoste în schimb. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu spune că planeta Mercur îi va influența masiv pe acești nativi. De asemenea, Plută vine și ea cu niște schimbări pentru alte zodii.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru cea de a doua parte a lunii iunie. Prima lună de vară se încheie cu situații neprevăzute pentru multe zodii.

Spre exemplu, Săgetătorii au parte de discuții în relație. Veștile sunt însă bune. În sfârșit comunicarea între doi parteneri ar putea ajunge în punctul mult dorit.

Pe de altă parte, nativii acestei zodii riscă să aibă niște probleme financiare. Au primit multe în ultimii ani, însă au venit momentul să mai dea și înapoi.

Zodia care are de dat și de primit bani

”Săgetătorii au anumite discuţii conjugale, parteneriale, dar nu în sensul rău, ci în sensul bun. Au fost ceva lucruri ţinute sub capac în ultima perioadă care au ajuns la o scadenţă şi este bine ca oamenii să dialogheze. Apar schimbări în buget pentru Săgetători, pentru că Pluto în ultimii 14 ani a dat cu o mână, a luat cu alta şi acum e bine să fie mai prevăzători”, spune astrologul.

Pentru nativii din zodia Capricorn vine o perioadă a alegerilor. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt nevoiți să facă schimbări majore în viețile lor.

Mai mult de atât, Mercur e direct pe casa muncii, astfel că e mai bine să fie luat în calcul și acest aspect. Depinde doar de ei ce doresc să facă mai departe.

”Capricornii născuţi în ultimele zile ale perioadei trebuie să facă schimbări mai importante cu viaţa lor. Sunt foarte ageri la serviciu, Mercur este pe casa muncii, ei sunt cei care lucrează două lucruri odată şi se descurcă şi nu este risc de stres. Se vor prezenta bine şi vor face şi notă bună la şefi”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate