HOROSCOP

Zodia lovită din plin de KARMA. Va avea parte de mari probleme zilele următoare. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia lovită din plin de KARMA. Va avea parte de mari probleme zilele următoare. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu spune că o zodie va sta față în față cu Karma în această vară. Vin perioade dificile pentru ea, din mai multe puncte de vedere.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru vara 2023. Balanțele sunt cele care au de suportat tranzitul karmei.

Nativii acestei zodii sunt vizați atât din punct de vedere amoros și nu numai. Karma îi lovește din plin și va deconta mai multe lucruri în cazul lor.

De asemenea, se anunță o perioadă majoră de schimbări, pe care Balanțele nu vor mai putea să o evite, oricât de mult ar încerca.

”Zodia Balanței este cea care va suporta tranzitul karmei. Zona relaţiilor va fi traversată pentru următorul an și jumătate de Axa Vieții. Se mai schimbă raportul de forțe în ceea ce privește relațiile Balanței. Karma decontează foarte multe pentru această zodie.

Să sperăm că undeva au lăsat în spate, pentru că au avut o perioadă de schimbare foarte mare, pe care nu știu dacă toate Balanțele și-au făcut curaj să o facă. Este o zodie care amână, care tergiversează sau care să lasă influențată”, spune astrologul.

Zodia care poate face bani frumoși

Vestea bună pentru cei născuți sub acest semn zodiacal este că va urma o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Se poate spune că Balanțele au șansa să dea mare lovitură.

De asemenea, ar putea să facă bani din niște surse complet neașteptate în această vară, adaugă Cristina Demetrescu.

”În momentul de față este posibil să ajungă la o anumită scadență, dar este o perioadă profitabilă din punct de vedere financiar. Sunt multe Balanţe care sunt ajutate cumva de univers și destin, și sunt repoziționate pur și simplu de la sine.

Schimbări profesionale pentru zodia Balanței, și mai multă muncă în următorii 3 ani, de unde și, probabil, profiturile. Dacă depun efort și dacă investesc, profiturile sunt mari într-adevăr. Şi nu vorbesc neapărat de bani care vin din salariu, vorbesc și de bani care vin prin activități care țin de talentele lor”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate