HOROSCOP

Zodia care va avea pe 4 și 5 aprilie mari realizări. Pot veni și mulți bani sau cadouri, cu o condiție. Maria Sârbu, previziuni complete

Zodia care va avea pe 4 și 5 aprilie mari realizări. Pot veni și mulți bani sau cadouri cu o condiție. Maria Sârbu previziuni complete

HOROSCOP Maria Sârbu. Mercur a intrat în retrograd pe 2 aprilie și deja se simt ecourile acestui fenomen astral. Apar tot felul de sentimente intense, dar și o agitație greu de gestionat. Trebuie să trageți aer în piept și să vă mențineți mintea concentrată pe pozitiv până pe 26 aprilie când lucrurile se vor liniști.

Astrologul Maria Sârbu a realizat harta astrală a acestei perioade și vine cu informații extrem de prețioase pentru fiecare zodie în parte, care va trebui să învețe cum să gestioneze acest Mercur retrograd în zodia Berbecului. Toate detaliile pe larg pe puteți afla din clipul de mai jos.

Maria Sârbu și-a lansat în această săptămână și o nouă carte de mare impact – Tot ce trebuie să știi despre femei. Aceasta a scris despre fiecare zodie în parte, particularități și secretele bine ascunse ale fiecăreia. Cartea este dedicată în primul rând bărbaților care vor să-și cucerească partenera și să o cunoască mai bine, dar și femeilor care vor să se înțeleaga mai bine.

Tot ce trebuie să știi despre femei poate fi comandată pe Amazon.

Previziuni pe scurt pentru zodia Vărsător cu Maria Sârbu

3 aprilie – o zi de bucurii frumoase, în principal în plan financiar. Puteți primi un cadou sau un premiu în bani, dar în același timp puteți face și o investiție pentru că va fi de bun augur.

4 aprilie – o zi minunată, o zi în care veți avea parte și de o lecție interesantă. Viața vă pune în fața unui fapt împlinit și trebuie să fiți pe fază pentru a preveni ceva mai complicat după 8 aprilie.

5 aprilie – intrarea lui Venus în zodia Berbecului vă aduce reușite sub formă de vești bune. Mai pot veni și mici realizări privind tranzacții, vânzări mai ales pentru cei care lucrează în zona mass media.

6 și 7 aprilie – un weekend de pomină. Vin multe cheltuieli, dar se simte și nevoia de stabilitate.

 

 

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate