HOROSCOP

Zodia care va avea pe 11 iunie cea mai norocoasă zi. Vin realizări mari pe carieră și cuplu. Apare și o nouă iubire. Maria Sârbu, previziuni complete

Zodia care va avea pe 11 iunie cea mai norocoasă zi. Vin realizări mari pe carieră și cuplu. Apare și o nouă iubire. Maria Sârbu previziuni complete

HOROSCOP Maria Sârbu, 10-16 iunie. Începe o nouă săptămână plină de provocări, în care toate zodiile trebuie să fie foarte atente în special la ziua de luni. Va fi una plină de încercări și momente grele, mai ales dacă vă știți orgolioși. Nici vineri nu va fi prea frumos. Luna Neagră își va face de cap, așa că s-ar putea să primiți niște lecții deloc ușoare.

Marți, sâmbătă și duminică vor fi zile foarte interesante, în care vă puteți bucura și puteți planifica tot felul de situații, dialoguri, tranzacții și ale evenimente în care vreți să străluciți. Astrologul Maria Sârbu a analizat în detaliu harta astrală a acestei săptămâni și a prezentat deja previziunile sale pe fiecare zi în parte, pentru fiecare zodie.

Toate detaliile le puteți afla din clipul de mai jos, eventual mergând cu cursorul direct unde vă interesează.

Previziuni pe scurt pentru zodia Săgetător cu Maria Sârbu

Aveți mare grijă pe 10 iunie pentru că nu va fi o zi foarte ușoară. Atenție la relația cu străinătatea pentru că de aici ar putea veni ceva vești proaste. În rest, nu vor fi probleme atât de mare ca la alți nativi.

11 iunie – o zi foarte norocoasă și foarte interesantă. Vin bucurii în cuplu și realizări alături de persoana iubită. Bărbații Săgetători ar putea începe o nouă relație.

12 iunie – o zi interesantă, dar Jupiter nu aduce cele mai bune vibrații, ci vine cu lecții și cu o încărcătură nervoasă și iritantă. Grijă mare să nu vă certați cu persoana iubită.

13 iunie – o zi în care mai primiți o lecție, dar nu mai este pe cuplu. Vă enervați puternic din cauza unor oameni care nu vă plac.

14 iunie – Luna Neagră își spune cuvântul și vă cere să dați atenție mare celor care intră în competiție cu voi. Sunteți aproape de finalul unei etape grele. În două trei săptămâni vin rezultate bune pe carieră.

15 și 16 iunie – doua zile de weekend în care trebuie să fiți romantici, dar poate că nu aveți timp acum, așa că pregătiți-vă pentru perioada următoare.

Previziunile complete pentru Săgetător, dar și pentru toate celelalte zodii le puteți afla din clipul de mai sus.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate