HOROSCOP

Zodia care vi fi trădată și abandonată. Perioadă tristă pentru ea până pe 14 iunie. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care vi fi trădată și abandonată. Perioadă tristă pentru ea până pe 14 iunie. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici spune că o zodie traversează o perioadă destul de tristă. Acești nativi sunt abandonați, poate chiar și trădați, astfel că au nevoie de puțini liniște.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada următoare. Vin vești bune pentru unele zodii, dar și ceva mai proaste pentru altele.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Vărsătorul este cel care suferă o trădare sau un abandon. Nativii acestei zodii au fost blocați, dar iese soarele pe strada lor.

Învață să accepte ceea ce li s-a întâmplat și poate chiar schimbă rolurile. Mai exact, Vărsătorii pot încerca să lase în spate persoana care le-a provocat atât de multă durere.

„Răul se duce cu tot ce înseamnă abandon, trădare. Ieșiți din prizonieratul unei situații și practic, în săptămâna aceasta nu puteți face mare lucru pentru moment. Acceptați starea de fapt pe care o aveți și încercați dumneavoastră să părăsiți pe acel cineva care v-a creat aceste neplăceri”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici aduce vești bune pentru nativii acestei zodii

Pentru nativii din zodia Pești se anunță zile pline. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt rapizi și schimbările care au loc le vor prinde destul de bine.

Au de făcut mai multe deplasări, iar totul se concretizează în ceva fericit. Șansa e de partea lor în această perioadă, orice s-ar întâmpla și indiferent de obstacolele apărute.

„Vă veţi mişca cu rapiditate şi asta datorită faptului că se anunță o schimbare de situație benefică. Aveți multe deplasări de făcut, dar în toate, în tot ce îndepliniți și în deplasări și la locul de muncă stabil șansa e de partea voastră”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate