HOROSCOP

Zodia care va avea o săptămână de vis. Vin reușite majore plus câștiguri financiare considerabile. Urania, previziuni pentru mai mulți nativi

Zodia care va avea o săptămână de vis. Vin reușite majore plus câștiguri financiare considerabile. Urania previziuni pentru mai mulți nativi
21 mai / 15:00

HOROSCOP. Urania este unul dintre cei mai buni astrologi din România în momentul de față, iar previziunile ei sunt considerate extrem de exacte. După ce ani de zile a prezentat prin intermediul televiziunii predicțiile sale pentru zodii, în prezent aceasta are contract cu ziarul Libertatea, unde vine cu informații interesante pentru zodii.

Perioada 20-26 mai se anunță una cu multe mișcări astrale, care va determina schimbări importante pentru mai mulți nativi. Este important și să vă gestionați adrenalină și să nu vă lăsați duși de val pentru că ați putea pierde totul până la final de lună.

Pentru Berbeci, astrologul Urania anunță un moment bun, în care se poate afirma. Acest semn zodical se va afla într-un context oficial în care va putea să acționeze așa cum visa de multă vreme. Totul se va întâmpla în următoarele zile. Practic, Berbecii se vor mobiliza rapid și vor reuși să găsească soluții pentru a răspunde imediat oricărei provocări care apare.

Zodia care va câștiga mulți bani. Vine o perioadă foarte bună. Previziuni Urania

Dacă Berbecii vor ieși în evidență săptămâna următoare, ei bine că nici Taurii nu se vor lăsa mai prejos. Acești nativi au chef de schimbări, indiferent de ce presupune acest lucru. Vor să învețe câte puțin din fiecare, în special lucruri utile.

Pe de altă parte, vor fi momente în care Taurii ajung să își dorească să fie singuri, spune Urania. Nevoia de singurătate și interiorizare se accentuează, iar preocupările lor ar putea fi de asemenea altele, astfel încât golurile vieții afective să fie umplute.

Horoscopul prezentat de Urania pentru săptămâna 20-26 mai aduce vești extrem de bune pentru Gemeni. Veselia și bucuriile plutesc în aer și numai lucruri pozitive se vor întâmpla. De asemenea, acești nativi au șansa să fie mai detașați și sunt și favorizați de astre din punct de vedere financiar. Așadar se anunță bani în plus în portofele.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate