HOROSCOP

Zodia care poate pierde foarte mulți bani săptămâna următoare. Atenție la aceste semne. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Zodia care poate pierde foarte mulți bani săptămâna următoare. Atenție la aceste semne. Mihai Voropchievici previziuni complete

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, iar o zodie trebuie să fie extrem de atentă în perioada următoare. Aceasta riscă să aibă parte de o cumpănă.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, runele aduc vești bune, sfaturi, dar și lecții pentru numeroase zodii. Unele nu au de ce să se plângă, în timp ce altele trebuie să se pregătească pentru momente de foc.

Astfel, horoscopul runelor arată că Taurii trebuie să aibă mai multă răbdare și să nu își mai forțeze norocul. Vor avea parte de surprize dacă știu cum să le aștepte, așa că mai bine ar ține cont de acest sfat.

”Taurul trebuie să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Răbdător prin excelenţă, Taurului i se pregătesc surprize, iar surprizele plăcute sunt făcute doar pentru Taurii care ştiu să aştepte şi nu se grăbesc”, spune numerologul.

Despre Gemeni nu putem să spunem același lucru. Nativii acestei zodii vor avea parte de provocări majore, așa că au nevoie de forță și tărie pentru a trece peste el.

Zodia care are de dus lupte grele

Sunt obosiți, iar sănătatea le poate juca de asemenea feste. Tocmai din acest motiv, mai bine să fie atenți la anumite detalii, pentru a putea fi bine.

”Gemenii au o săptămână mai puţin favorabilă. Trebuie să dea semn de forţă, putere, tărie, să aibă rezistenţă deoarece săptămâna nu este benefică din toate punctele de vedere şi mai ales pe latura unei oboseli cronice, a unei sănătăţi mai slăbite, dar şi a unor cheltuieli excesive. Atenție”, adaugă Mihai Voropchievici.

Fecioarele primesc un avertisment din partea runelor. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar putea avea parte de o cumpănă. Nu au o perioadă prea norocoasă și ar fi bine să fie atenți la orice acțiune.

”Fecioara, nu atât de norocoasă, e pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire şi este sfătuită să fie extrem de prudentă cum acţionează pe toate planurile”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate