HOROSCOP

Zodia care primește Wunjo! Reușite și câștiguri pe toate planurile în săptămâna ce urmează. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care primește Wunjo Reușite și câștiguri pe toate planurile în săptămâna ce urmează. Mihai Voropchievici previziuni rune
21 mai / 08:00

HOROSCOP rune 22-28 mai. O nouă săptămână cu multă adrenalină pentru unele zodii, dar și cu pace și armonie pentru altele. Mihai Voropchievici a prezentat ca în fiecare sâmbătă previziunile sale, bazându-se pe rune și vine cu cele mai bune vești pentru un anumit semn zodiacal.

Este vorba despre Pești, care a tras lozul norocos pentru săptămâna care urmează. Mai exact va avea Wunjo, ceea ce înseamnă reușite și câștiguri pe absolut toate planurile.

Săgetătorii vor trebuie să mai poarte încă o bătălie și în zilele care urmează, dar Mihai Voropchievici are un mesaj pentru ei. Nu vă îngrijorați, pentru că veți câștiga în mod sigur.

Zodia care trebuie să aștepte pentru că va veni o surpriză plăcută

Capricornul are o săptămână în care trebuie să aibă forţă, putere şi tărie să depăşească greutăţile săptămâni pentru că vin provocări de tot felul. Runa îi încurajează să fie puternici şi rezistenţi.

Vărsătorul e sfătuit să aibă răbdare şi să nu forţeze mâna norocului deoarece surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care ştiu să aştepte.

Pentru Fecioare, trebuie să-și mobilizeze toate forțele în săptămâna următoare pentru a-și consolida poziția. Se pare că am ca neglijat un pic și propria persoană. I se recomandă să își consolideze poziția și la serviciu, și în societate, dar și în familie și numai așa va avea câștig de cauză și va triumfa.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate