HOROSCOP

Zodia care se îmbolnăvește. Poate să sufere chiar și o operație. Avertismentul astrologului Cristina Demetrescu

Zodia care se îmbolnăvește. Poate să sufere chiar și o operație. Avertismentul astrologului Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu anunță perioade dificile pentru o zodie. S-ar putea confrunta cu mari probleme de sănătate în următoarele săptămâni.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultima parte din luna iunie. Următoarele două săptămâni se anunță a fi dificile pentru Vărsători.

Nativii acestei zodii ar fi bine să meargă la doctor dacă se simt ciudat. Atenție mare la orice fel de semn, pentru că sunteți predispuși în fața unor probleme de sănătate.

Poate fi vorba chiar și despre necesitatea unei operații, avertizează astrologul. Dincolo de starea de sănătate, acești nativi nu prea au mare noroc nici în dragoste. Și pe acest plan se anunță niște mici discuții.

”Au de făcut câteva vizite la doctor şi este foarte posibil ca până în ianuarie pentru unii Vărsători să apară nevoie unei intervenţii chirugicale. Aşa că mai bine scoţi acum o tumoră mică şi inofensivă, să zicem, dacă ştii de ea, pentru că scapi de un stres.

Ei au şi discuţii cu copiii, cu educare, reeducare, se schimbă cumva foaia. Discuţii şi în dragoste, dar numai că acolo sunt cam superficiale”, spune astrologul.

Zodia care scapă de ”prieteni”

Pentru Pești pe de altă parte vin schimbări din punct de vedere al relațiilor cu cei apropiați. Poate dispar prieteni din peisaj, sau cine știe, poate că cei născuți sub acest semn zodiacal decid să își facă singuri curățenie în viață.

De asemenea, vor avea de tras și cu niște acte. Se pare că au rămas nerezolvate anumite aspecte destul de importante.

”Pentru Peşti, ceva se schimbă în relaţiile cu prietenii, şi nu pentru că cineva are o vină, ci pentru că s-ar putea să meargă pe drumuri diferite. Peştii se ocupă şi de documente legate de casă, s-ar putea să pună casa pe numele cuiva sau să primească o casă. Oricum, merg pe la notar, semnează acte, documente, fac ordine la sertar, a mai spus astrologul Cristina Demetrescu la emisiunea Vorbeşte lumea.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate