HOROSCOP

Zodii complet incompatibile. Chiar dacă se iubesc până la urmă vor ajunge tot la divorț. HOROSCOP

Zodii complet incompatibile. Chiar dacă se iubesc până la urmă vor ajunge tot la divorț. HOROSCOP
07 iun. / 17:21

HOROSCOP. Chiar dacă se iubesc și la prima vedere formează un cuplu reușit, la final se vor despărți. Există zodii complet incompatbile care vor ajunge la un adevărat război între ele, odată ce se stinge prima flacără a dragostei. De aceea este mai bine să evitați să începeți relații dacă astrele nu vă sunt favorabile.

O analiză amplă a mai multor astrologi arată o serie de incompatibilități între zodii. Trebuie să țineți cont neapărat și de ascendent atunci când faceți calculele. După vârsta de 30 de ani, acesta este mai important decât zodia în sine și se poate spune că trăsăturile unei persoane depind fix de asta.

Zodii complet incompatibile

Berbec
Se cunoaște deja faptul că nativii din zodia Berbec sunt extrovertiți și plin de viață tot timpul. Un nativ din această zodie nu va fi niciodată compatibil cu un nativ introvertit precum un Capricorn sau chiar un Rac. Plus de asta, se pare că nici o relație între berbec-berbec nu funcționează prea bine.

Taur
Deși la început o relație cu un vărsător ți s-ar părea o ideea bună, cu timpul îți vei da seama că a fost o ideea proastă. Nativii din zodia Taur nu vor fi niciodată compatibili cu nativii din zodia Scorpion, Vărsător și chiar și cu cei din zodia Leu.

Gemeni
Nativii născuți în zodia Gemeni sunt foarte atrași de istețimea nativiilor din zodia Fecioară. Plus de asta, se pare că aceștia sunt atrași și de nativii din zodia Pești, dar acest lucru nu înseamnă că vor putea forma vreodată o relație, notează yve.ro.

Rac
Într-o relație cu un Berbec, Racului i se va părea tot timpul că pământul de sub picioare e instabil. O relație de lungă durată între aceste zodii este aproape imposibilă, din cauza trăsăturilor diferite de caracter. Pe de-o parte, racii sunt familiști și stabili, iar pe de cealaltă parte, berbecii sunt instabili și impulsivi.

Leu
Pentru Lei, o relație cu Taurii sau Scorpionii este ca o provocare continuă. DIn cauza faptului că toți acești nativi sunt destul de încăpățânați, o relație de iubire nu este, poate, cea mai bună decizie.

Fecioară
Dacă ești în zodia Gemenilor sau a Săgetătorului, o relație cu o Fecioară nu este cea mai bună idee, din cauza percepțiilor extrem de diferite.

Balanță
Balanțele nu vor avea niciodată o relație de iubire cu nativii din zodia Rac și Capricorn. Din cauza faptului că balanțele sunt firi destul de sociabile, iar racii sunt mai legați de o anumită rutină, această relație nu poate avea loc niciodată.

Scorpion
Scorpionii nu vor fi compatibili niciodată cu nativii din zodia Vărsător, dar nici cu nativii din zodia Leu. Din cauza faptului că aceștia își doresc să aibă tot timpul dreptate, o relație între ei nu ar fi tocmai potrivită.

Săgetător
Nativii născuți în zodia Săgetător nu au aceleași idei pentru viitor și nu găsesc niciun punct comun cu nativii din zodia Pești și zodia Fecioară. Săgetătorii vor fi nemulțumiți de instabilitatea Peștilor și de faptul că fecioarele își apără prea tare interesele.

Capricorn
Nativii care sunt cei mai puțini compatibili cu capricornii sunt balanțele și berbecii. Pe capricorni îi deranjează foarte tare firea impulsivă a berbecilor și de asemenea, îi vor deranja mare parte din timp atitudinea balanțelor.

Vărsător
Deși relația lor poate părea perfectă la prima vedere, nativii din zodia Vărsător nu sunt compatibili cu nativii din zodia Taur și Scorpion. Nativii născuți în zodia Scorpion sunt la fel încăpățânați ca nativii din zodia Vărsător, iar taurii sunt prea duri.

Pești
Nativii din zodia Pești nu vor avea niciodată o relație bună cu gemenii, din cauza faptului că li se pare că aceștia sunt prea vorbăreți. Plus de asta, nici săgetătorii nu sunt deloc pe placul nativiilor din această zodie

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate