HOROSCOP

Zodia care primește o lovitură din trecut. O persoană importantă revine brusc. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care primește o lovitură din trecut. O persoană importantă revine brusc. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu aduce noi vești pentru luna iunie. O zodie ajunge să stea față în față cu trecutul ei, în timp ce alți nativi se simt mai creativi ca oricând.

Astrologul Cristina Demetrescu a spus ce le așteaptă pe zodii în următoarea perioadă. Unele sunt puse în fața unor dileme, altele depășesc cu brio numeroase obstacole.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Capricornii au șanse mari să dea lovitura pe plan financiar. Vin banii direct la nativii acestei zodii, însă mare atenție la cum îi cheltuiți, căci aici există niște riscuri

”Este o perioadă marcată de prosperitate pentru nativii zodiei Capricorn. Vor primi o sumă importantă de bani, însă au șanse mari să nu îi investească corect”, spune astrologul.

Pentru nativii din zodia Vărsător, trecutul bate la ușă. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor sta față în față cu o persoană din trecutul lor. Poate fi vorba despre o fostă relație marcantă.

Zodia care poate să trăiască o frumoasă poveste de dragoste

Dacă unele lucruri devin complicate și nu mai funcționează, atunci Vărsătorii ar fi bine să schimbe tactica și să abordeze altfel astfel de probleme.

”Vărsătorii pot avea veşti de la un fost soţ, anumite lucruri pe care le mai ai de rezolvat cu cineva cu care poate ai trăit la un moment dat, dar se mai îmblânzesc şi demonii conjugali. Dacă sunt implicaţi în procese şi acestea nu funcţionează, ar trebui să schimbe avocatul”, adaugă Cristina Demetrescu,

Pentru Pești pe de altă parte, veștile se arată a fi cât se poate de bune. Acești nativi se simt bine și mai mult de atât au șansa să trăiască o frumoasă poveste de dragoste cu o persoană cunoscută.

”Pentru Peşti, mai multă creativitate, veşti bune din punct de vedere medical, terapii bune şi o posibilă dragoste, iubire, la locul de muncă”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate