HOROSCOP

Zodia care riscă să facă o mare greșeală. Poate pierde totul Grijă mare la aceste detalii. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care riscă să facă o mare greșeală. Poate pierde totul Grijă mare la aceste detalii. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu spune că ultimele zile din luna mai le dau de furcă anumitor zodii. Deși își pun în minte să facă lucruri interesante, vor fi oprite de două planete.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultima parte din luna mai. Iar pentru Lei vine o perioadă de blocaje, din anumite puncte de vedere.

Într-adevăr, se simte bine din punct de vedere financiar și profesional și e pe căi mari. Pe de altă parte, până la mijlocul verii, aceștia vor da de probleme. Două planete, Marte și Pluto le vor sta în cale.

Acestea îi vor împiedica pe nativii acestei zodii care vor să aibă ”ce nu e al lor”. Totuși, lucrurile nu se opresc doar aici ci și alte surprize mai apar în peisaj.

„Pentru Lei totul este un regal, pentru că vorbim de funcții, despre numere, nume, promovare, creștere profesională, recunoaștere, premii, Oscaruri. E pe cai mari Leul. Până pe 12 iulie, pentru toate zodiile, Jupiter se intersectează cu destinul, care are un circuit de 18 ani, deci este o dată-n viață.

Atenție, poziția dintre Marte și Pluto îi împiedică pe cei care vor să aibă ce nu e al lor. Dar pentru cei care merită și se poziționează bine este excepțional, putem vorbi și de căsătorie pentru Lei, pentru că asta înseamnă și schimbare de nume”, avertizează astrologul.

Zodia care își rezolvă toate problemele

Pentru Gemeni pe de altă parte, lucrurile arată bine. Cristina Demetrescu spune că cei născuți sub acest semn zodiacal găsesc rezolvarea la numeroase probleme.

În sfârșit subconștientul lucrează în favoare lor, iar soluțiile vin singure. Poate chiar vor închide și anumite cicluri și rezolvă niște conflicte mai vechi.

„La Gemeni, Jupiter finalizează tot felul de situații. În primul rând este o perioadă bună pentru sănătate, atât fizică, cât și cea mentală. Vine cu foarte multă liniște, cu o eliberare. Subconștientul Geamănului începe să lucreze cumva în favoarea lui, iar asta îl ajută să găsească tot felul de soluții pe care până acum nu le-a văzut, să finalizeze conflicte, să ajungă la pace cu anumite persoane, să închidă niște cicluri”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate