News

Zodia care primește mesaje divine. Trebuie să scrie pe hârtie neapărat. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru aceste zodii

Zodia care primește mesaje divine. Trebuie să scrie pe hârtie neapărat. Cristina Demetrescu previziuni complete pentru aceste zodii
09 feb. / 18:30

Horoscop. Cristina Demetrescu anunță zile de vis pentru multe zodii. Unele își descoperă o nouă latură, în timp ce altele sunt bine aspectate din punct de vedere financiar.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru prima parte din luna februarie. Până pe 14 februarie, norocul le surâde multor nativi.

Capricornii spre exemplu se pun pe scris și de asemenea, învață să comunice mult mai bine decât până acum. Nativii acestei zodii devin din ce în ce mai curioși, așa că se anunță o perioadă a schimbărilor.

”Te apuci de scris, de așternut pe foaie ceva din proprie experiență sau ficțiune. Latura comunicării se îmbunătățește și descoperi capacitatea de a preda. Mesajele importante ajung la tine printre rânduri. Vrei să obții informații noi”, spune astrologul.

Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Pentru Vărsători se anunță o avalanșă de bani. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot face o achiziție importantă precum o casă ori o mașină, însă mare atenție, pentru că un surplus de bani nu înseamnă o stabilitate pentru următorii ani, așa că mai bine să fiți chibzuiți.

”Astrele prevăd o perioadă bună din punct de vedere financiar, dar asta nu înseamnă neapărat o stabilitate pentru următorii 3 ani. Te gândești serios să îți iei mașină sau o casă”, adaugă Cristina Demetrescu.

Pentru nativii din zodia Pești vine o perioadă de care aveau reală nevoie. Acești nativi au șansa să își recapete încrederea de sine, pentru că cei din jurul lor încep să îi admire și să îi vadă cu alți ochi, fix ce își doreau.

”Este o perioadă de grație, în care ești admirat, lăudat și capeți mai multă încredere în tine. Astrele spun că te afli în faza angelică, în care ai multă energie de oferit, în timp ce creativitatea și intuiția sunt la locul lor”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate