News

Zodii complet incompatibile. Relația lor va fi toxică și se va finaliza cu o inevitabilă despărțire

Zodii complet incompatibile. Relația lor va fi toxică și se va finaliza cu o inevitabilă despărțire
Photo by James Lee on Unsplash

Realitatea a arătat că sunt perechii de zodii, care orice ar face nu se pot înțelege. Chiar dacă depun eforturi mari de a rezista în relație și există dragoste la început, pe parcursul lucrurile o iau complet razna. Astrologii au făcut o listă cu patru cupluri care sunt complet incompatibile.

Berbec și Capricorn sunt două zodii care nu pot face deloc casă și asta pentru că sunt diferite din multe puncte de vedere. Capricornul funcționează mult pe reguli și este foarte muncitori, în timp ce Berbecul vrea să facă el legea în casă. Așa că cei doi nativi se bat cap în cap.

Așadar într-o relație, Berbecul va ajunge în cele din urmă să se simtă neglijat de Capricornul muncitor, iar Capricornul va fi copleșit de spontaneitatea Berbecului. Acest cuplu nu va face altceva decât să nască certuri fără oprite în relație.

Gemenii și Scorpionul sunt ca o bombă cu explozie întârziată. Gemenii sunt duali și instabil și îi vor călca pe nervi pe cei din zodia Scorpion. De asemenea, naivii zodiei Scorpion sunt exigenți, iar Gemenii super relaxați vor râde de ei, ceea ce va genera multă furie și frustrare.

Cel mai toxic cuplu de zodii

Cuplul format din Rac și Vărsător este unul care nu va putea ducea la bun sfârșit o relație, indiferent cât se vor strădui. Racului îi place confortul casei mai mult decât orice, pe când Vărsătorul ar prefera să fie oriunde altundeva numai în casă nu. De asemenea, Racul este foarte sensibil și profund, iar Vărsătorul este nemilos și insensibil și va ajunge deseori să-i rănească sentimentele, așa că așteaptă-te la o relație toxică între aceste două semne zodiacale.

Fecioara și Balanța nu numai că sunt zodii incompatibile, dar împreună îi vor irita și pe cei din jurul lor. Cele două zodii nu se vor înțelege niciodată și vor risca scandaluri inclusiv în public. Fecioara trebuie să aibă mereu dreptate, în timp ce Balanța își pune constant semne de întrebare și cântărește toate părțile fiecărei situații.

Deși aceste zodii comunică destul de mult și pot vorbi despre orice, Fecioara nu este prea distractivă sau amuzantă, în timp ce Balanța este jucăușă și plină de viață și veselie.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate