HOROSCOP

Zodia care poate să se îmbogățească. Oportunitate imensă pentru ea până pe 30 aprilie. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care poate să se îmbogățească. Oportunitate imensă pentru ea până pe 30 aprilie. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu spune că o zodie poate să se îmbogățească până la finalul lunii aprilie. Astrele sunt de partea ei, iar banii vin ca un magnet, din diferite direcții.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet până la finalul lunii aprilie. Vin vești bune pentru două zodii. Împăcări, bani, dar și multe alte surprize sunt pe drum.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Balanța este cea care poate să se îmbogățească. Nativii acestei zodii o duc mai bine ca oricând pe plan financiar.

Până la finalul lunii aprilie pot apărea moșteniri, ori bani din diferite direcții. Se anunță și alte oportunități interesante, dar și oameni importanți în jurul lor.

„Pentru Balanțe este o perioadă bună din punct de vedere financiar. Pot apărea și moșteniri, pot apărea bani din anumite vânzări, oportunități care vin destul de iute. Uranus aduce lucruri așa peste noapte, nu știm că se întâmplă aceste lucruri. Cineva le poate convinge să investească în burse”, spune Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu, recomandare importantă pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Scorpion, astrologul anunță o împăcare. Cei născuți sub acest semn zodiacal au tot fost în centrul unor tensiuni în perioada aceasta, dar lucrurile se vor schimba.

Important este însă ca ei să accepte o schimbare. Lucrurile nu se vor mișca dacă ei nu își doresc acest lucru într-adevăr. Astfel, e nevoie de puțin efort.

„Scorpionii au o șansă de împăcare în aceste două săptămâni, pentru că acolo sunt câteva tensiuni în zona relațiilor, cu condiția schimbării majore. Scorpionul este o zodie a schimbării, adică să batem moneda pe aceeași situație, dar doar așa ca să ne vedem cu saci în căruță nu merge de data aceasta și se poate ajunge într-adevăr la o ruptură”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate