HOROSCOP

Zodia care primește o mare oportunitate. Poate face schimbarea vieții ei până pe 30 mai. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care primește o mare oportunitate. Poate face schimbarea vieții ei până pe 30 mai. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu aduce vești bune pentru două zodii la final de mai. Se pare că acești nativi au șanse unice în viață de care trebuie să profite în această perioadă.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru ultimele zile din luna mai. Astfel, două zodii pot beneficia de schimbări importante dacă își doresc acest lucru.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Taurii pot beneficia de venituri suplimentare. Nativii acestei zodii găsesc o nouă sursă de câștig care le dublează salariul.

De asemenea, pot câștiga bani din numeroase activități dacă știu ce au de făcut. Le merge foarte bine pe partea financiară până la finalul lunii mai.

„Taurii au posibilitatea să-și monetizeze mai bine zestrea, abilitățile și va veni ori un al doilea salariu, adică este vorba despre o a doua sursă de câștig sau despre dublarea salariului. Pentru cei care nu doar scriu cărți, ci vorbesc despre cei care au drepturi de autor, tot felul de lucruri de genul acesta, pot câștiga bani din așa ceva”, spune Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu aduce vești excelente pentru nativii acestei zodii

Nativii din zodia Gemeni nu sunt nici ei mai prejos. Cei născuți sub acest semn zodiacal primesc o oportunitate imensă care îi va face să se simtă cu adevărat speciali.

Astfel, pot apărea proiecte pe termen lung, ori oportunități de câștiguri financiare consistente. Planetele sunt de partea lor din mai multe puncte de vedere, inclusiv pe plan amoros.

„Jupiter în zodia Gemeni atrage atâtea oportunități pentru Gemeni și o stare de bine. Îi ajută pe Gemeni în primul rând să își facă proiecte pe termen lung, să aibă mai multă răbdare cu proiectele pe termen lung. Bineînțeles că apar oportunități dincolo de granițele țării, persoane importante, creșterea prestigiului și a condițiilor lor.

Este o planetă care atrage, până la urmă, ceea ce își dorește un Gemeni. Dacă un Gemeni își va dori o casă, va avea o casă. Dacă își dorește dragoste, va avea dragoste. Dacă își dorește un copil, va avea un copil, trebuie doar să creadă”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate