News

Concurenta de la Survivor All Stars care s-a despărțit de iubit imediat după ce a ieșit din competiție. Acesta a înșelat-o cu altă femeie

Concurenta de la Survivor All Stars care s-a despărțit de iubit imediat după ce a ieșit din competiție. Acesta a înșelat-o cu altă femeie

Concurenții care au ajuns până în etapele finale ale reality show-ului Survivor All Stars au avut de petrecut patru luni grele în junglă. Cei mai mulți aveau iubiți, iubite, soți sau soții acasă, dar nu s-au așteptat ca la întoarcere să nu le mai fie alături. Cel mai mare șoc din acest sezon l-a avut Ștefania Ștefan, au dezvăluit surse pentru news18.ro.

Frumoasa Războinică era într-o relație stabilă atunci când a acceptat provocarea Survivor pentru a doua oară și era convinsă că iubitul ei o va aștepta cuminte acasă. Doar că se pare că acesta s-a îndrăgostit de o altă tânără, cu care deja formează un cuplu.

Practic el a așteptat-o pe Ștefania doar ca să-i spună că relația lor s-a încheiat. Sub impactul celor patru luni petrecute în junglă, dar și al eliminării nedrepte într-un moment în care mai avea puțin până la finală, Războinica ar fi clacat și în prezent aceasta nu ar mai dori nici măcar să facă deplasarea în Republica Dominicană pentru finala de pe 30 mai.

Ștefania Ștefan nu a postat nimic pe rețelele de socializare până joi, când a publicat totuși un mesaj în care a explicat ce înseamnă pentru ea Survivor. În plus, ea a vrut și să explice că Războinicii rămași în concurs nu au jignit-o cu nimic și că i-au fost ca niște frați.

Clarificarea vine după ce în mediul online a apărut Iancu Sterp cântând o melodie dizgrațioasă cu tentă misogină, dar pe care acesta o fredona doar pentru amuzament și nu pentru a o dedica unei fete anume.

Mesajul de rămas bun al Ștefaniei Ștefan

„În momentul în care am fost anunțată să particip la Survivor all stars, am simțit că așa trebuie să se întâmple. Șansa de a fi in sezonul suprem a fost o a doua șansa, ca o incheiere a capitolului meu la Survivor, cu toate lecțiile învățate , cele pe care nu am reușit să le dobândesc in sezonul 3.

Chiar dacă pentru mine acum s-a stins flacăra Survivor , in mine arde o flacăra și mai puternică pentru că am reușit sa închei povestea, sa pun punct la tot ce reprezintă această aventură și pot spune cu mâna pe inimă că Survivor este un capitol încheiat.

Survivor a fost etapa necesară a vieții mele In care am reușit sa fiu vindecată, impăcată, am reușit să mă regăsesc și am aflat din nou cât de puternică sunt și că pot să realizez orice imi propun in viața.

Chiar dacă am ieșit din competiție mă consider o campioană pentru că am fost reală indiferent de toate circumstanțele din Survivor , am reușit sa rămân eu pana la capăt și plec acasă fericită și împăcată.

Așa cum am fost eu sper ca v-am făcut mândrii și vreau sa vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră și că mi-ați fost alături”, este mesajul Ștefaniei.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate