HOROSCOP

Cele două zodii care pot avea probleme mari la job chiar pe 5 aprilie. Una dintre ele se îndrăgostește și de o persoană interzisă. Maria Sârbu, previziuni complete

Cele două zodii care pot avea probleme mari la job chiar pe 5 aprilie. Una dintre ele se îndrăgostește și de o persoană interzisă. Maria Sârbu previziuni complete

HOROSCOP Maria Sârbu. Mercuri a intrat în retrograd pe 2 aprilie și deja nervozitatea plutește în aer. Apar tot felul de încurcături și încercări pentru toate zodiile, dar dacă le tratați cu calm le veți depăși și pot veni chiar și premii pentru asta. Deja începem să ne pregătim de eclipsa pe 8 aprilie, care vine cu o schimbare majoră de vibrație.

Practic toate zodiile resimt acum un fel de perioadă de tranziție. Deja de duminică 7 aprilie, vor începe să apară anumite stări intense care sunt provocare de apariția eclipsei de pe 8 aprilie. Venus intră în Berbec pe 5 aprilie și aduce multe pasiuni. Nu vă lăsați păcăliți, însă. Pentru mulți va fi doar o energie sexuală trecătoare, o atracție efemeră, iar dacă veți pica în ispită veți regreta mai târziu.

Astrologul Maria Sârbu a explicat în detaliu ce urmează pentru fiecare zodie în următoarele zile. Previziunile ei pe larg le puteți afla din clipul de mai jos, unde sunt oferite și sfaturi extrem de importante, care trebuie aplicată în următoarea perioadă.

Previziuni pe scurt pentru zodia Berbec cu Maria Sârbu

Berbecul este una din zodiile care va fi sub asediu din punct de vedere astral și asta pentru că toate fenomenele se întâmplă în Berbec. Mai exact Mercur intră în retrograd în Berbec, Venus în Berbec și să nu uităm nici de eclipsa de pe 8 aprilie.

Mercur retrrograf bă aprinde nervii la maxim. Grijă mare la durerile de cap și la nevralgii. Pe 20 aprilie se mai îmbunează puțin lucurile.

Trebuie multă atenție la toate certurile și nervozitățile care se vor întâmpla pe zona de job. Suferiți destul de tare de obsesii legate de trădare. Mai bine vindecați frica și lăsați să vedeți ce revelații veți avea.

4 aprilie va fi o zi importantă pentru voi, dar nu foarte norocoasă. Fiți cu băgare de seamă la capitolul bani, facturi. Puteți avea o pagubă financiară.

5 aprilie – Venus intră în zodia Berbecului și vine cu bucurie mare. Scoate la iveală pasiunea și nevoia de a vă înflăcăra. Simțiți nevoia de dragoste intensă.

6 și 7 aprilie – weekend-ul va fi dominat de Mercur retrogrd și eclipsa care va urma pe 8 aprilie, care vine cu o schimbare de vibrație. Pregătiți-vă de lucruri mărețe.

Previziunile complete pentru toate zodiile le puteți afla din clipul de mai sus.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate