HOROSCOP

Zodia care trebuie să ia o decizie importantă în 8 zile. Vine o schimbare radicală pe destin. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care trebuie să ia o decizie importantă în 8 zile. Vine o schimbare radicală pe destin. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu vine cu un sfat important pentru o zodie. E o perioadă în care unii nativi au de luat o decizie foarte importantă, iar timpul nu prea le este prieten.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru prima parte din luna aprilie. Până pe 15 aprilie vin momente decisive pentru unele zodii.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Berbecul este expus în fața eclipsei. Asta înseamnă că nativii acestei zodii trebuie să se hotărască.

Ce vor cu adevărat? În ce direcție își doresc să meargă? Au 8 zile la dispoziție să ia o decizie în acest sens. Indiferent de temeri însă, este important să fie totuși luată o hotărâre.

Cristina Demetrescu vine cu o recomandare pentru această zodie

„Berbecii sunt în momentul de față foarte expuși din punct de vedere al acestei eclipse. Într-un fel sau altul este acel moment din viața unui Berbec în care ar trebui să bage cheia în contact și să plece într-o direcție. Poate mai au timp în aceste 8 zile să se gândească ce vor să facă, în ce direcție vor să meargă.

Mulți știu, mulți se pregătesc pentru lucrul acesta, dar poate foarte multora le este teamă tocmai din cauza faptului că planetele din zodia Pești presează foarte mult și creează foarte multă confuzie. Este un fel de acum ori niciodată”, spune Cristina Demetrescu.

Nativii din zodia Gemeni pe de altă parte trebuie să fie atenți la eventualele ”gafe”. Fără să vrea, cei născuți sub acest semn zodiacal ar putea ajunge în situații nu tocmai confortabile.

”Gemenii pot să aibă parte de o invitație, un grup foarte mare de persoane, o adunare unde se întâmplă ceva foarte interesant. O persoană foarte importantă intră în viața Geamănului. Atenție la gafe, știi cum e să-ți înjuri viitorul șef în parcare. Foarte mare atenție vizavi de reacția pe care o au la impulsuri”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate