Economie

BRD, cea mai bună veste pentru clienții noi sau vechi. Iată ce primești GRATUIT de la bancă. Oferta pe care mulți o așteptau

BRD cea mai bună veste pentru clienții noi sau vechi. Iată ce primești GRATUIT de la bancă. Oferta pe care mulți o așteptau

BRD a făcut un anunț care pentru clienții băncii și nu numai. Ei vor putea primi, în mod gratuit, un lucru pe care mulți și-l doresc.

BRD România, o bancă importantă din România, cu o bază semnificativă de clienți, a anunțat oficial o oportunitate tentantă pentru clienții săi. Aceștia oferă celor interesați șansa de a câștiga o mașină sau sute de vouchere eMAG, complet gratuit.

Pentru a participa la concurs și a fi eligibili pentru mașinile gratuite și voucherele eMAG, BRD România îi îndeamnă pe români să devină clienți prin obținerea unui credit BRD Expresso Restart. Este important de reținut că îndeplinirea acestei condiții este necesară pentru a primi oricare dintre premiile oferite.

Promoția este derulată doar până pe 31 mai

În plus, BRD România subliniază că perioada promoțională este valabilă doar până la 31 mai. Acest lucru înseamnă că oportunitatea de a câștiga un Renault Arkana Hybrid sau unul dintre cele 300 de vouchere eMAG în valoare de 200 LEI fiecare este limitată și va expira în curând.

BRD România derulează de ceva vreme această campanie în România, oferindu-ne șansa de a câștiga aceste premii tentante. Cu toate acestea, este esențial să acționăm rapid pentru a profita din plin de această oportunitate. Dacă întârziem, există o mare probabilitate ca astfel de premii să nu mai fie oferite în viitorul apropiat.

„Dobânda variabilă îți tot taie din pofte. Următoarea pe listă, tobele pe care plănuiai să le cumperi anul acesta. REechilibrează-te financiar cu Creditul BRD Expresso Restart cu dobândă fixă promoțională de 9,45% și nu renunța chiar la toate pasiunile tale.

Dacă îți iei și un Card de Credit BRD Mastercard până pe 31 mai 2023 poți câștiga un Renault Arkana Hybrid sau un voucher cadou”, arată banca.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate