Economie

BCR preia clienții Raiffeisen Bank? Schimbare neașteptată în sistemul bancar din România

BCR preia clienții Raiffeisen Bank Schimbare neașteptată în sistemul bancar din România

BCR și Raiffeisen Bank sunt două bănci austriece care au întâmpinat mari dificultăți după scandalul Schengen. Se pare însă că lucrurile s-au redresat între timp.

Scandalul Schengen a făcut ca numeroși români să își închidă conturile de la BCR și Raiffeisen Bank și să opteze pentru alte servicii bancare. Se pare însă că cele două bănci nu renunță atât de ușor.

După ce Raiffeisen Bank i-a invitat pe clienții noi, dar și pe cei vechi să investească, sau să utilizeze numeroase programe puse las dispoziție, iată că BCR urmează exemplul.

Iar ambițiile băncii s-ar părea că vor fi destul de solicitate, având în vedere că mulți își doresc să știe cum să își crească veniturile, dar și cum să economisească.

Ce face, de fapt, BCR? Îi ajută pe clienți să își schimbe modul în care banii ”lucrează”. Este vorba despre un plan financiar personalizat, indiferent de venit, iar nimeni nu are obligația să achiziționeze vreun produs bancar după ce primește sfaturile venite din parte unui expert.

Anunțul BCR pentru clienții care vor să economisească bani

Mai departe, un client învață ce poate să facă cu banii săi, unde poate să îi investească, dar și cum poate să economisească fără prea multe bătăi de cap.

„Investițiile sunt accesibile oricui și sunt o sursă bună de venit pasiv. Programează-te și tu la o sesiune de coaching financiar și află cum poți pune banii să lucreze pentru tine.

Schimbă modul în care pui banii să lucreze pentru tine Te-ai gândit că poți obține mai multe de la banii tăi? La BCR, beneficiezi de un plan financiar personalizat, indiferent de venitul tău.

Află cum îți setezi obiective financiare și cum pui banii să lucreze pentru tine, fără obligația de a cumpăra vreun produs bancar și 100% gratuit”, este anunțul făcut de cei de la BCR România.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate