Economie

BCR, cea mai bună veste pentru clienții băncii! Ce puteți cumpăra cu 25% reducere dacă aveți cardul George

BCR cea mai bună veste pentru clienții băncii Ce puteți cumpăra cu 25 reducere dacă aveți cardul George

BCR vine cu o veste foarte bună pentru clienți, în special pentru cei care au un card George. Așadar toți cei care iubesc muzica bună și distracția la superlativ pot câștiga sau își pot achiziționa bilete cu reducere de 25% la Intencity Festival, un eveniment de mare impact care va avea loc în Craiova.

„Fă-ți cont George și poți câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele 200 de invitații duble la Intencity Festival.
Reducere 25% la achiziționarea biletelor cu cardul George în limita a 300 de bilete. Perioada campaniei: 12 – 21 iunie 2023″, este mesajul celor de la BCR.

Ce avantaje oferă cardul George

Reprezentanții băncii vin cu și mai multe detalii legate de acest festival, unde au decis să fie parteneri. Campania face parte din seria promoțiilor oferite în ultima perioadă de absolut toate instituțiile bancare, pe fondul unor probleme financiare la nivel global. Nu trebuie uitat că falimentul băncii americane SVB și a Credit Suisse, care a fost salvată în ultima clipă a zdruncinat puternic încrederea cetățenilor în bănci.

„George îți dă invite la primul festival din România care îmbină mai multe stiluri muzicale într-o experiență unică: Oldies, Latino, Pop, Hip-Hop, Muzică Electronică și nu numai. Ne vedem în 2 locații cool: Stadionul Ion Oblemenco și Sala Polivalentă Craiova

Descoperă beneficiile pe care le ai la Intencity Festival, cu cardul tău George. Cu George, stai mai puțin timp la cozi și ai mai mult timp pentru distracție, reduceri la bilete, acces fast lane și top-up dedicat.”, mai spun cei de la BCR.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate