Economie

Banca Transilvania, umilință maximă pentru Simona Halep! Ce suma imensă primea sportiva ca să fie imaginea BT și cu cine a fost înlocuită

Banca Transilvania umilință maximă pentru Simona Halep Ce suma imensă primea sportiva ca să fie imaginea BT și cu cine a fost înlocuită

Banca Transilvania anunța cu multă mândrie în urmă cu ceva timp că Simona Halep va fi ambasadorul companiei. Și lucrurile au mers bine până când sportiva a fost acuzată de dopaj. Chiar dacă la început niciun sponsor nu a dispus încheierea contractului, acum lucrurile s-au schimbat.

Banca Transilvania a suspendat contractul cu Simona Halep, urmând ca negocierile să se reia odată ce se vor clarifica toate acuzațiile de dopaj. Au trecut opt luni de când a început coșmarul fostului lider mondial și nu au apărut informații că lucrurile merg în direcția bună. Dimpotrivă, ITIA a adăugat noi bile negre pe lista problemelor româncei.

Banca Transilvania a decis să semneze cu Gheorghe Hagi, dar și cu fiul acestuia Ianis Hagi pentru o serie de spoturi publicitare. Nu se știe pentru ce sumă au acceptat să devină ambasadori ai brand-ului, dar cert este că Simona Halep a dispărut de pe materialele publicitare ale BT.

Câți bani primea Simona Halep de la Banca Transilvania

Jurnaliștii de la ProSport au dezvăluit că tenismena încasa 200.000 de euro pe an de la Banca Transilvania doar ca să le fie imagine, iar suma ar fi putut crește dacă performanțele ei ar fi atins cotele din trecut.

Contractul dintre Simona Halep și Banca Transilvania datează încă din anul 2018. Cel mai mare sponsor al româncei este Nike, de la care primește 1,7 milioane de dolari anual. Nu se știe încă ce s-a întâmplat cu acel contract.

Este posibil ca românca să aibă mai multe probleme decât s-a aflat inițial. În general, sponsorii aleg să suspende contractele în desfășurare atunci când apar scandaluri în care sunt implicați cei care-i reprezintă. Așa că este posibil ca Halep să piardă foarte mulți bani, mai ales că suspendarea ei durează și de foarte mult timp.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate