Economie

Banca Transilvania îți dă GRATUIT bani dacă mergi la cumpărături. Ce trebuie să faci. Mulți clienți i-au luat deja

Banca Transilvania îți dă GRATUIT bani dacă mergi la cumpărături. Ce trebuie să faci. Mulți clienți i-au luat deja

Banca Transilvania ține la clienții săi și își dorește să le ofere o mână de ajutor. Și cei interesați pot opta pentru acest serviciu.

Toată lumea adoră să meargă la cumpărături. Chiar și așa, sunt situații în care există posibilitatea ca banii să nu ne mai ajungă. Ce facem în acel moment?

Banca Transilvania le ofertă clienților posibilitatea de a primi rapid bani când se află la cumpărături. Ce e de făcut? Dacă ești deja client al băncii și ai rămas fără bani, atunci solicită un card de cumpărături din aplicație BT Pay.

Cardul de cumpărături în primești în doar câteva minute și poți să îl folosești rapid la cumpărături. Astfel, nu se mai pune problema să rămâi fără bani și să nu te mai bucuri de produsele mult dorite.

De asemenea, cardul e gratuit, așa că nu trebuie să își faci griji decât pentru suma pe care o ai de înapoiat, conform regulamentului băncii.

„BT Pay te salvează când ai nevoie de niște bani în plus pentru cumpărături. Dacă vrei acum să cumperi ceva, oriunde te-ai afla, și vrei un card de cumpărături, îl poți primi în doar câteva minute din app. Și da, îl poți folosi imediat, nu mai trebuie să mergi la bancă”, se arată în anunțul făcut de reprezentanții băncii.

Mesajul celor de la Banca Transilvania

Și din aplicația BT Pay nu doar că poți să soliciți un acord de cumpărături, ci poți să faci chiar mai mult de atât. Chiar săptămâna trecută, reprezentanții băncii au emis o notificare în acest sens.

Orice persoană, client al băncii, poate să aleagă ce operațiuni să facă, ce limite să își impună, iar totul în doar câteva minute, pe aplicație, ori la telefon.

„Limitarile privind tranzacționarea pot fi modificate prin aplicațiile BT sau cu ajutorul echipei Call Center (0264 308 028). Limitările poți să le faci pe tipuri de operațiuni: plată la POS în magazine, plată online, retragere ATM și pe număr de tranzacții per total. Îți poți alege și intervalul de timp pe care dorești să limitezi tranzacțiile”, se arăta în anunțul celor de la Banca Transilvania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate